Koop deze vooral met je reptielenbrein: de Air Jordan 3 Animal Instinct 2.0

Sneaker nieuws
Koop deze vooral met je reptielenbrein: de Air Jordan 3 Animal Instinct 2.0

Eerder dit jaar kwamen er al een paartje Air Jordan 3 Animal Instinct uit. Die schoenen hadden écht pony haar en bevatte vooral onderdelen van dieren met een vacht. De overwegend zwarte schoen met geel/bruine gum zool sprong direct in het oog. Een dergelijk model heeft Nike nooit eerder uitgebracht voor de Air Jordan 3. Er is goed nieuws voor de liefhebbers van deze colorway. Nike heeft namelijk officiële foto’s gereleased van het 2.0 paartje van deze serie. Deze zijn meer gericht op de amfibieën en reptielen van het dierenrijk.

jordan air 3 animal instinct

En wat vinden ze we ontzettend dope. Het slangenmotief, de krokodillenhuid en knalgele achterkant levert een bijzonder kleurenpalet op wat ons doet denken aan oude inheemse stammen en ondoorgrondelijke jungles. We zijn ontzettend benieuwd of de materialen van deze schoenen zo goed zijn als dat ze eruit zien op de foto’s. Nike en Air Jordan hebben er helaas een handje van om soms teleur te stellen op dit gebied. Als je daar achter wil komen moet je nog een maandje geduld hebben. De schoenen droppen namelijk op 6 juni!

animal instinct 3 jordan air 3 animal instinct Air Jordan 3 animal instinct jordan air 3 animal instinct animal instinct Air Jordan 3 jordan air 1 animal

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!