Na geruchten nu ook officiele foto’s van de Air Jordan 1 High Switch

Sneaker nieuws
Na geruchten nu ook officiele foto’s van de Air Jordan 1 High Switch

We deelden vorige week al een aantal foto’s van de Air Jordan 1 Switch. De innovatieve schoen kan als Low- en als High top gedragen worden. De rits rondom de enkel zorgt ervoor dat je kunt wisselen tussen lage zomerschoenen of hoge winterschoenen. De gelekte foto’s waren niet zo strak, waardoor wij nog twijfels hadden bij het zien van de sneakers.

jordan air nike 1 high switch

Nu de officiële foto’s er zijn zien we pas écht de potentie van de schoen. Er zit zelfs een instructieboekje bij hoe je de bovenkant van het enkelgedeelte netjes kunt verwijderen of weer terugritsen. De mini swoosh van Nike op de neus geeft nét dat beetje extra waardoor je weet dat het geen regular Air Jordan 1 is.

Nike Air Jordan 1 switch
De materialen van de schoen lijken lekker on point. Het grijze suède geeft de schoen een klassieke look wat mooi combineert met het witte strakke leer. De rits en details van de schoen zijn knalgeel. Daar moeten we nog even aan wennen maar dat zal in de loop der tijd wel beter worden. Begin 2021 komen de schoenen uit, hou ons blog in de gaten voor meer updates!

Jordan 1 High Switch Light Smoke

Jordan 1 High Switch Light Smoke

CW6576-100
Verkrijgbaar bij marketplaces
€293.00

booklet air Jordan 1 switch high low

zip Air Jordan 1 high switch

air nike Jordan 1 switch

jordan Nike Air 1 switch high

Air Jordan nike 1 switch

high switch Air Jordan 1 nike