Nieuw: adidas Stan Smith x Mickey Mouse in 3D

Sneaker nieuws
Nieuw: adidas Stan Smith x Mickey Mouse in 3D

Disney bouwt al jarenlang aan een gigantisch imperium met de aankoop van zenders als ESPN, de Marvel films en de Star Wars saga. Ze mengen zich via allerlei merken en franchises in popcultuur. Zo ook via onze geliefde sneakercommunity. Samen met adidas brengt Disney een nieuwe versie uit van de iconische Stan Smith schoen. Eerder verscheen er al een Pokémon variant van de Advantage. Nu gaat adidas met de meest beroemde muis van de wereld aan de haal.

disney adidas stan smit

Wat erg bijzonder is aan deze schoen is dat je met een ouderwetse blauw/rood 3D bril de afgebeelde comic in 3D kunt bekijken. Een extra dimensie aan een paar sneakers geven is dan ook nog nooit zo letterlijk uitgevoerd. Of de 3D bril wordt meegeleverd is nog niet bekend. Wij denken echter van wel. Daarnaast gaat adidas nog een variant van de Stan Smith uitbrengen met een closeup van het onderlijf van Mickey Mouse. Ook de Superstar krijgt hier een release van. Een releasedatum is niet bekend maar de aankomende maanden kun je deze kicks sowieso verwachten. Hou tot die tijd ons blog in de gaten!

superstar adidas disney mickey stan smith black white mickey adidas adidas shelltoe mickey stan smith disney adidas shoe superstar run dmc mickey mouse adidas stan smith shoe nike mickey

GRATIS SNEAKERS

VOLGEN = WINNEN WIN

Wij verloten onder onze volgers elke week een paar exclusieve sneakers.
Blijf op de hoogte van kortingscodes, de beste deals en maak elke week kans!

Ga naar Instagram
Volg @sneakerbaron.nl