Nieuw: de Converse All Star Disrupt CX, hot or not?

Sneaker nieuws
Nieuw: de Converse All Star Disrupt CX, hot or not?

Afgelopen week heeft Converse, in 2003 overgenomen door Nike, een nieuwe variant van de All Star gepresenteerd. Het gaat hier om de Converse All Star Disrupt CX. De nieuwe schoen lijkt in te zetten op een combinatie van oud- en nieuw. Het oude vertrouwde gevoel van de Chuck Taylor All Star wordt gecombineerd met bulky onderdelen en futuristische lijnen. In de jaren 70 was de All Star dé schoen om op te basketballen in de NBA. Tegenwoordig hebben miljoenen mensen All Stars in de kast liggen.

all star disrupt nike converse

Om deze reden vinden we het extra tof dat Converse een nieuw sausje giet over deze klassieker. Het stempel CX is vanuit de historie van het merk een stempel van kwaliteit en innovatie. Dat blazen ze in 2020 nieuw leven in door met een nieuwe strategie hun klassiekers opnieuw uit te brengen met een CX toevoeging. De schoenen hebben stretch canvas waardoor ze eenvoudig aan- en uit te trekken zijn. De zool ziet er uit als een plattegrond van een stad uit 2100 en het oranje blok op de achterkant springt direct in het oog. Wij vinden ze erg tof, en jij? Op 19 maart komen de schoenen uit in Amerika. Over een Europese release is nog weinig bekend.

all star cx nike olive all star cx disrupt heel converse disrupt nike converse all star Allstar cx disrupt converse cx disrupt

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!