Nieuw: Nike Air Force 1 High Blue Just Don

Sneaker nieuws
Nieuw: Nike Air Force 1 High Blue Just Don

Vorige week schreven we al over het aankomende All Star Weekend van de NBA. Giannis Antetokounmpo en LeBron James hebben beide een team samengesteld en gaan op het veld bewijzen wie het beste team heeft neergezet. Het All Star Weekend vind plaats in Chicago dit jaar, de thuis stad van basketbal legende Michael Jordan. Er is daarom extra veel aandacht voor de windy city en alles dat ze te bieden heeft. Zo ook deze aankomende Nike Air Force 1 release. Streetwear designer Don C staat bekend om het gebruik van luxe ogende materialen en door dingen nét even anders te doen.

back nike af1 af2 af3 just don

Deze release is dan ook niet zomaar een Air Force 1. Don C heeft elementen samengevoegd van de Air Force 1, Air Force 2 én de Nike Air Force 3. De laatste 2 genoemde modellen zijn veel onbekender dan de wereldberoemde Air Force 1. Een element dat meteen opvalt is de tong. Die herkennen de meeste mensen niet en is afkomstig van de Air Force 2. De hak, binnenkant van de kicks en de lacejewels (voor op de veters) geven ook weg dat dit geen ‘normale’ Air Force 1 betreft. Voor de rest heeft Don C zijn kenmerkende ‘Just Don’, een knipoog naar Nike haar slogan ‘Just Do It’, op meerdere vlakken toegepast. Hou je van blauw met een vleugje rood? Dan zijn deze kicks de ultieme sneakers om mee te stunten tijdens het All Star Weekend op 15 februari.

Nike Air Force 1 all star weekend don c just don Nike Air Force Team Giannis jordan Nike Air Force 1 sole Nike Air Force just don