Nike deelt officiële foto’s van de Nike Air Force 1 in samenwerking met Off-White

Sneaker nieuws
Nike deelt officiële foto’s van de Nike Air Force 1 in samenwerking met Off-White

De nieuwste Air Force 1 Mid in samenwerking met Off-White is wederom enorm uit de hand gelopen. Het resultaat is een sneaker waarvan de halve zool (pun intended) gesmolten is en de associaties met een cactus die de schoen oproept. Voornamelijk dankzij de groene stekels die voorop en rondom de neus te zien zijn. Ook zien we het logo van de uitgeblazen kandelaar en een OFF logo op de hakken geborduurd staan. Een bonte verzameling ontwerp keuzes die Nike lang niet bij iedereen toelaat.

air force nike 1 high
Behalve bij Off-White natuurlijk. Het label, opgezet door de veel te vroeg overleden Virgil Abloh, staat bekend om het maken van gewaagde ontwerpen waaraan we doorgaans even moeten wennen. Toen de eerste foto’s van deze sneaker dropten waren wij net zo geschokt als velen van jullie. Maar zoals het in sneakercultuur werkt: Je went aan dingen, sneakers kunnen op je inwerken en voor je het weet fascineert een schoen je ineens. Zo ook met deze release.

off white nike air force 1 high

De volledig groene variant van deze Air Force is gemaakt van Pine Green leer met wit leren swooshes. Alle stijlelementen vallen uiteindelijk samen in een schoen die opvalt, maar ook de klassieke Air Force 1 stijl omarmt. Uiteraard zijn de cross-over touwveters terug te vinden op de schoen alsook de kenmerkende “OFF-WHITE” tag. De sneakers droppen later dit jaar ergens. Stay tuned voor meer informatie!

Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green

Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green

DR0500-300 - Uitgekomen op 01-08-2022
Verkrijgbaar bij marketplaces
€868.00

off white nike air force 1

air force nike 1 cactus

force 1 nike air

off white nike air force 1

lacelock nike air force 1 off white

pine green nike off white schoen

nike off white air force 1 pine green

neus air force 1 off white

hak nike air force 1

off white nike shoebox

shoe laces nike air force 1 off white