Nóg een op de Air Jordan 1 geïnspireerde Nike Dunk Low op komst

Sneaker nieuws
Nóg een op de Air Jordan 1 geïnspireerde Nike Dunk Low op komst

Het succes van de Air Jordan 1 is ongekend en begint steeds vaker over te waaien naar andere modellen en fabrikanten. Recent zagen we Air Jordan 1 colorways voorbij komen bij adidas en deze maand kwam onder andere de Nike Dunk Low ‘Court Purple’ uit. Het is knap hoe Nike het succes van het ene model weet door te voeren naar een ander model. Zo ook met deze nieuwe release. De ‘Classic Green’ colorway lijkt afkomstig van de Black Toe colorway van de Air Jordan 1. Maar de echte kenner weet beter.

nike dunk low

In 2009 kwam namelijk het ‘Defining Moments Pack’ uit van de Air Jordan 1. In dat pakket zaten twee paar schoenen. Een paar Air Jordan 1 BRED. En een paar Air Jordan 1 ‘Boston Celtics’. Het paartje stond symbool voor de play-offs tussen de Chicago Bulls en de Boston Celtics waarin Jordan 63 punten scoorde. Sterspeler Larry Bird zei aan het einde van die game: ‘I think it’s just God disguised as Michael Jordan.’!

Air Jordan 1 DMP Pack uit 2009 mét special box

De colorway van dit groene paar komt nu 1-op-1 uit voor de Nike Dunk Low ‘Classic Green’. Classic is dus alles behalve een understatement voor deze kicks. We hebben van Nike nog geen officiele releasedatum gekregen of officiele foto’s. Maar hou rekening met een release ergens dit voorjaar! We houden je op de hoogte.

Nike SB Dunk Low Classic Green

Nike SB Dunk Low Classic Green

BQ6817-302 - Uitgekomen op 05-06-2021
Verkrijgbaar bij marketplaces
€170.00

Nike dunk low green classic

classic green dunk low nike

dunk nike low classic green

 

Foto’s: brasmark78