Officiële foto’s van de Air Jordan 3 x Fragment release

Sneaker nieuws
Officiële foto’s van de Air Jordan 3 x Fragment release

De Air Jordan 3 gaat lekker dit jaar. Releases als de Air Jordan 3 Laser Orange en geruchten omtrent een ‘Off-White’ of Travis Scott Air Jordan 3 maken de hype nog groter. We schreven eerder al over de aankomende release van de Air Jordan 3 Fragment. De officiële foto’s zijn inmiddels uitgegeven door Nike.

jordan air nike fragment

Het is nog steeds niet bekend wanneer de schoenen gaan uitkomen. Het is wel zo dat een release normaliter niet lang volgt na het droppen van officiële foto’s vanuit Nike zelf. Het zou dus zomaar kunnen dat we binnenkort al een release krijgen van deze kicks. Tot die tijd hebben we de foto’s voor je onder elkaar gezet!

jordan nike air fragment
De clean witte schoenen zijn erg strak. Opvallende details zijn is de ‘Fragment’ productiecode aan de zijkant en de doorzichtige heeltab. Net als bij de Fire Red Denim release is het Air Jordan logo doorzichtig en zien we daar een ander logo achter zitten. Bij deze sneakers is dat natuurlijk het Fragment logo. De stempel op de hak van de schoen maakt het totaal af. Wij zijn hyped!

Jordan 3 Retro Fragment

Jordan 3 Retro Fragment

DA3595-100 - Uitgekomen op 17-09-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€337.00

nike Air Jordan 3 fragment

fragment jordan air nike 3

jordan nike air

 

 

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 14 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!