Om van te smullen: Ben & Jerrys x Nike SB Dunk Low ‘Chunky Dunky’

Sneaker nieuws
Om van te smullen: Ben & Jerrys x Nike SB Dunk Low ‘Chunky Dunky’

Het is dit weekend Paasweekend en dat begint natuurlijk met Goede Vrijdag. En of het een goede vrijdag is! Er verschijnen online steeds meer foto’s en unboxing video’s van de exclusieve samenwerking tussen Ben & Jerrys en Nike. Ben & Jerrys is lekker bezig met hun samenwerkingen. Zo werd deze week ook bekend dat ze een exclusieve Netflix and Chill’D smaak hebben uitgebracht. Perfecte timing wat ons betreft aangezien er nog nooit zoveel gebinged wordt.

Nike SB dunk low

Gelukkig begrijpt Nike heel goed dat nieuwe innovatieve modellen nóg belangrijker zijn voor de sneakerhead. Een groot deel van de cultuur bestaat uit het dragen van sneakers en de wereld laten zien dat je ‘know how’ hebt over de sneakercultuur zelf. Net zoals buschauffeurs die elkaar groeten kunnen twee dragers hetzelfde model of colorway naar elkaars voeten kijken en denken: ‘Die persoon begrijpt mij’. Men geeft elkaar dan vaak een knikje om te laten zien: I see you!

dunk chunky dunky low

In tijden van binnenzitten kunnen sneakerheads elkaar minder makkelijk vinden op straat. Des te belangrijker dat er nog wel toffe releases uitkomen om straks mee te seinen als we weer naar buiten kunnen. De Ben & Jerrys Nike Dunk Low Chunky Dunky is een voorbeeld van zo’n unieke release. De zwart wit gevlekte koeienhuid is van echt haar gemaakt en doet ons denken aan de Animal Air Max schoenen van Nike. De huisstijl kleuren van het ijsmerk spatten van deze kicks af en de swoosh is zelfs al een beetje gesmolten. Deze kicks verschijnen in de zomer van 2020. Het B&J lettertype siert de tong tag en achterkant en wij kunnen maar één ding zeggen: Deze kicks zijn god damn delicious!

Nike SB dunk low dunk low Nike SB ben jerry

Foto’s: @nikesbornothing

GRATIS SNEAKERS

VOLGEN = WINNEN WIN

Wij verloten onder onze volgers elke week een paar exclusieve sneakers.
Blijf op de hoogte van kortingscodes, de beste deals en maak elke week kans!

Ga naar Instagram
Volg @sneakerbaron.nl