Ook de officiële foto’s van de Air Jordan 11 Adapt zijn uitgegeven door Nike

Sneaker nieuws
Ook de officiële foto’s van de Air Jordan 11 Adapt zijn uitgegeven door Nike

We schreven eerder al over de Air Jordan 11 Adapt. De self-lacing schoenen van Nike komen beschikbaar in steeds meer modellen en voor het eerst wordt het Adapt systeem uitgerold op een Air Jordan schoen. Speciaal voor de gelegenheid heeft Nike gekozen voor de Air Jordan 11. De schoen bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt onder andere met deze release gevierd.

Nike Air Jordan 11 adapt

De schoenen hebben een wat dikkere zool dan de originele Air Jordan 11 wat maakt dat de schoen iets lomper overkomt. Dankzij de infrared kleuren, de icy zool en de witte upper krijgt de schoen toch een clean uiterlijk. Het vetersysteem is uiteraard anders dan we eerder zagen. Dat zie je hieronder op de close-ups goed terug.

11 jordan air nike adapt

Aan de schoenen hangen echter ook een stevig prijskaartje. Het eerste paar Adapt schoenen van Nike kostte destijds maar liefst € 700,-. De laatste serie ‘normale’ Adapt schoenen waren al gezakt naar € 350,- wat veel schappelijker klinkt. Deze release valt daar tussenin. De kicks komen uit op 30 december en kosten € 500,- schoon aan de haak.

Jordan 11 Adapt White

Jordan 11 Adapt White

DA7990-100 - Uitgekomen op 30-12-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€480

Air Jordan 11 adapt

adapt Jordan nike 11

air nike 11 Jordan

Air Jordan 11 Nike Adapt

11 air Nike Adapt Jordan

jordan Nike Adapt air

box Nike Air Jordan 11 adapt

adapt Jordan nike 11 plug electricity