Ook Nike laat zich verleiden op Valentijnsdag: Nike Cortez Valentines Day

Blog - Sneaker nieuws
Ook Nike laat zich verleiden op Valentijnsdag: Nike Cortez Valentines Day

De dag van de liefde komt dichterbij en het commerciële circus daaromheen begint ook steeds meer op gang te komen. Eerder schreven we al over de adidas Superstar en adidas Ultra Boost die uitkomen tijdens Valentijnsdag. Nike laat het er echter niet bij zitten en doet ook een duit in het zakje. Iedereen die Forrest Gump heeft gezien weet dat de Nike Cortez een romantisch gebaar kan betekenen. Hoofdpersonage Forrest krijgt deze kicks van zijn grote liefde nadat zijn hart gebroken wordt. Hij besluit te gaan rennen totdat hij niet meer kan. Bekijk de iconische scene hieronder.. RUN FORREST!

Bij Nike begrijpen ze de emotionele waarde en brengen ze dit jaar een speciale Valentijn editie uit van de ‘Forrest Gump’ schoen, de Nike Cortez. De schoen is clean en wit. De welbekende swoosh is vol geknald met mini swooshes. Tof aan deze bewerking is de outlines van de roze/paarse swoosh en het dikke materiaal van de mint groene swoosh. De zwarte outsole geeft de schoen een strakke look en de rode midsole geeft nét dat beetje extra dimensie aan de schoen. De insole laat een quote zien: U COMPLETE ME. Dit paar vormt dus een perfect cadeau voor Valentijn. De kicks zijn vandaag uitgekomen in Amerika, het is nog niet bekend of we in Nederland ook een release gaan krijgen. Check hieronder de foto’s!

Nike cortez valentine

nike cortez valentine day nike swoosh cortez valentine nike back cortez valentine sole nike air cortez forrest gump valentine