Ook officiële foto’s van de Air Jordan 5 Oregon Ducks ‘Elevate’

Sneaker nieuws
Ook officiële foto’s van de Air Jordan 5 Oregon Ducks ‘Elevate’

Oregon is dé thuisbasis van het hoofdkantoor van Nike. Wij kunnen ons dan ook niet anders voorstellen dat ze bij Nike HQ trots zijn op deze aankomende release. Op 12 september komen de Air Jordan 5 ‘Elevate’ uit. Hevig geïnspireerd door het schoolteam van de universiteit: de Oregon Ducks. American Football is gigantisch in Amerika en dat is te merken bij dit soort releases.

nike Air Jordan 5 Oregon ducks

Eerder kregen de spelers van de Oregon Ducks al een ‘PE’ release van de Air Jordan 5. Dat wil zeggen: een Player’s Exclusive. Bij dat zeldzame model stond de mascotte, een eend, achterop de schoen. Bij de general release maakt die plaats voor een vergelijkbare tag zoals we die zagen bij de Air Jordan 5, Michigan. Eveneens een door de universiteit geïnspireerde schoen.

3m Air Jordan 5 nike

Op de officiële foto’s zien we dat de schoen prachtige details heeft. De reflecterende tong en stiksels vallen direct op aan de donkere foto. Ook het geborduurde woord ELEVATE aan de binnenkant van de tong is een saillant detail van deze kicks. Het groene suede lijkt ons perfect voor het aankomende herfst seizoen! De schoen komt uit op 12 september via de SNKRS app en bepaalde retailers.

Air Jordan 5 ‘Apple Green’ Apple Green/Black/Yellow Strike/Black

Air Jordan 5 ‘Apple Green’ Apple Green/Black/Yellow Strike/Black

CK6631-307 - Uitgekomen op 12-09-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€312.00

jordan air nike 5 green

Oregon dunk nike Air Jordan 5

apple green Jordan air nike 5

icy sole nike Jordan 5 air

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!