Op 11 december komen de Air Jordan 11 ‘Cool grey’ uit

Sneaker nieuws
Op 11 december komen de Air Jordan 11 ‘Cool grey’ uit

En cool zijn ze zeker! De icy blauwe zool, het grijze strakke suede in combinatie met het shiny patent leather maakt van de Air Jordan 11 “Cool Grey” een heerlijke schoen. In 2001 kwam de sneaker voor het eerst uit, waarna hij een retro release kreeg in 2010. Weer 11 jaar later (pun intended) komt de schoen opnieuw uit! Veel sneakerheads wachten al jaren op een re-release van de Air Jordan 11 ‘Cool Grey’.

jordan 11 air cool grey
De Air Jordan 11 kwam oorspronkelijk uit in 1996. Dat was tevens het jaar dat Michael Jordan zijn eerste kampioenschap zonder het bijzijn van zijn wijlen vader. In ‘the Last Dance’ documentaire op Netflix zien we Michael, met zijn Air Jordan 11 BRED aan de voeten, huilend op de grond liggen in de kleedkamer vanwege het gemis van zijn vader. De Air Jordan 11 zal voor Michael om die reden altijd een bijzonder paar blijven.

Jordan cool grey air nike
De Air Jordan 11 is verder, vanwege het lakleer, een prima sneaker om te dragen naar een meer formele omgeving. De veelzijdigheid van de sneaker vanwege het sportieve, het strakke en het chique maakt het een heerlijke schoen om te combineren met een pak, strakke rok of een casual jeans of sweatpants. De sneakers komen uit op 11 december. Zou dat toeval zijn, of een bewuste keuze van Nike?