Op 26 februari dropt de Air Jordan 1 High OG “Brotherhood”

Sneaker nieuws
Op 26 februari dropt de Air Jordan 1 High OG “Brotherhood”

Het gebeurt niet zo vaak dat een Air Jordan 1 High OG wordt uitgebracht in een compleet nieuwe colorway. Vaak zijn het varianten op eerdere colorways en hebben ze daardoor een andere kleur of andere details. Deze nieuwe “Brotherhood” colorway is erg verrassend in de gekozen kleuren. Een eerste associatie zou het kleurenpalet van de Los Angeles Lakers kunnen zijn. Maar wie goed kijkt ziet dat schijn bedriegt!

jordan 1 brotherhood nike
De kleur paars is namelijk een stuk lichter dan de bekende paarse kleur van de basketbalploeg uit Los Angeles. De “Brotherhood” colorway dankt haar kleuren aan Michael Jordan zijn jaren op de universiteit. Het broederschap Omega Psi Phi was de eerste studentenvereniging die werd opgericht op een historisch ‘zwarte’ universiteit. De kleuren van Omega Psi Phi zien we dan ook terug in de schoen.

jordan michael omega psi phi

De wit leren upper heeft paarse overlays gekregen met gele enkel overlays, een gele neus en gele outsole. Het is een verfrissende combinatie zoals we die nog weinig gezien hebben bij Air Jordan. We zijn dan ook erg benieuwd of de schoen beter, of slechter wordt naar mate je kiest voor gele of zelfs witte veters. De Nike kicks komen eind deze maand uit, op 26 februari. Ga jij deze kicks scoren?

Jordan Air Jordan 1 ‘University Gold and Light Bordeaux’ University Gold and Light Bordeaux

Jordan Air Jordan 1 ‘University Gold and Light Bordeaux’ University Gold and Light Bordeaux

555088-706 - Uitgekomen op 18-07-2022
Verkrijgbaar bij 4 winkels en 4 marketplaces
€159.00

Foto’s: stylelikekay