Op Air Max day is een Travis Scott x Nike Air Max collaboration aangekondigd

Sneaker nieuws
Op Air Max day is een Travis Scott x Nike Air Max collaboration aangekondigd

Afgelopen vrijdag was het internationale Air Max dag! Over heel de wereld werd aandacht besteed aan alle Air Max modellen. De eerste Air Max werd ontworpen door Tinker Hatfield. Een van de meest toonaangevende designers bij Nike. Via de website en de app van Nike werd vrijdag een ‘internationale en interactieve’ beleving gelanceerd. Hierbij kon je over de hele wereld hoogtepunten bekijken uit het Air Max verleden en één bestemming viel daarbij direct op. Dat was namelijk: Utopia..

cactus jack teaser Nike Air Max 1

Utopia is de naam/werktitel voor het nieuwe album van Travis Scott dat dit jaar uitkomt. We weten allemaal dat de relatie tussen Nike en Travis Scott zeer warm is. De aankondiging van een nieuwe Air Max schoen, in samenwerking met Travis, sloeg dan ook in als een bom. De meningen zijn echter enorm verdeeld. Veel sneakerheads vinden de Travis x Nike samenwerkingen té ‘gehyped’ en dat was in de community flink te horen. Het leverde memes, comments en speculaties op.

air max 1 Travis Scott

Want we hebben bijzonder weinig van de schoen gezien in de teaser. Genoeg om te zien dat het gaat om een Air Max 1 model. Er zijn al verschillende mock ups verschenen via ph_community en dropsgg. We zien bruin, de kenmerkende reversed swoosh en rode elementen terug. Of de schoen een general release wordt is nog niet bekend. Wellicht droppen deze schoenen tegelijkertijd met het nieuwe album. Misschien moeten we nog lang geduld hebben. Zodra we meer weten dan hoor jij dat ook!

mock up Travis Scott Air max

 

 

GRATIS SNEAKERS

VOLGEN = WINNEN WIN

Wij verloten onder onze volgers elke week een paar exclusieve sneakers.
Blijf op de hoogte van kortingscodes, de beste deals en maak elke week kans!

Ga naar Instagram
Volg @sneakerbaron.nl