OVER EEN UUR VERKRIJGBAAR: Nike x Fear Of God

Sneaker nieuws
OVER EEN UUR VERKRIJGBAAR: Nike x Fear Of God

Soms komen er releases voorbij waarvan we de eerste paar keer kijken niet weten wat we er van moeten vinden. Deze zelfde releases kunnen soms op ons groeien na een tijd en dat gebeurde bij de Nike x Fear Of God samenwerking! Nike is om de ontwerptafel gaan zitten met Jerry Lorenzo, mode ontwerper en oprichter van het F.O.G. merk, om iets unieks te creëren. Het resultaat is een model dat lijkt te komen uit het jaar 2103 en we kunnen niet beoordelen of deze schoenen zijn bedoeld voor op de catwalk, of op het basketbalveld. Het mooie aan deze kicks is dat je op beide locaties, letterlijk, prima uit de voeten kunt!

fear of god nike black

De esthetiek van deze schoen zit hem in de details en de volledig zwarte colorway. De gekozen materiaal zijn subliem afgewerkt en de schoen zit vol met bijzondere details. De branding van F.O.G. en Nike zijn verwerkt op meerdere plekken en de rubberen/plastic onderdelen geven een geometrische vibe die het oog prikkelt. Helaas hangt aan deze premium kicks ook een premium prijskaartje. De schoenen zijn over een uur beschikbaar via de SNEAKRS app en kosten 350 euro.

nike fog triple noir Nike fear fear of god nike fear nike of god black detail nike fear of god fear of god nike nike fear of god noir

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!