Prijs bekend van de Nike Zoom Pulse: de schoen voor de zorg

Sneaker nieuws
Prijs bekend van de Nike Zoom Pulse: de schoen voor de zorg

Een tijd geleden schreven we al over Nike dat zich ontfermt over de medewerkers in de zorg. Waar je in ziekenhuizen personeel vaak op sandalen, crocs of ander dergelijk schoeisel ziet lopen gooit Nike het over een andere boeg. Dezelfde gemakken van makkelijke instappers, maar dan mét een fris design dat ook nog bestendig is tegen vlekken. De retail prijs lag enigszins onder discussie omdat veel mensen het initiatief van deze schoen geweldig vinden maar de vraag terecht gesteld werd of de retail prijs ook past bij medewerkers in de zorg. Met $120,- zijn de schoenen niet goedkoop. Maar als de schoen doet wat Nike beloofd kan het dat bedrag nog wel eens waard zijn.

nike zoom pulse grey pink

Een precieze releasedatum laat nog even op zich wachten maar ondertussen zijn wel de officiële foto’s verschenen. We kunnen er dus rekening mee houden dat deze kicks de aankomende weken ergens een release gaan krijgen. Uiteraard zijn ze speciaal voor de zorg. Maar wij zien ze ook wel goed tot hun recht komen in een huiselijke omgeving. Slippers geven je tenslotte koude tenen in deze tijd van het jaar. Dan kunnen deze instappers een prettig alternatief zijn. Zwart met lichtblauw en grijs met roze zijn de kleuren die Nike als eerste gaat uitbrengen. Zorg jij dat je ze krijgt?

black nike zoom pulse release nike zoom pulse grey pink side price nike zoom pulse upper nike zoom pulse grey nike caretaker shoe price zoom nike pulse air caretaker nike air zoom pulse black jordan nike zoom pulse pink sole