Release: Air Jordan 1 High Bloodline op 29 november

Blog - Sneaker nieuws
Release: Air Jordan 1 High Bloodline op 29 november

Zodra er geruchten rond gaan dat de BRED colorway terug gaat komen bij Nike/Air Jordan worden sneakerheads wild van enthousiasme. Als in een later stadium blijkt dat het om een zwart/rood kleurenpallet gaat, maar in een andere vorm, vinden sneakerheads dat over het algemeen minder leuk. En dat is zonde. De Air Jordan 1 High Bloodline is namelijk een pracht exemplaar tussen de recente releases van de Air Jordan 1. De zwart/witte colorway met rode outline voelt verfrissend maar toch vertrouwd. Zelfs de OG kenmerken zijn meegenomen in dit model.

Jordan 1 high og bloodlines bred

Dus geen Jordan logo op de tong maar Nike Air. Geen Jordan logo op de hak maar gewoon strak en clean. Het Wings logo op de zijkant staat erin gestanst in dezelfde kleur zwart als de rest van de schoen. Deze schoen had het goed gedaan tijdens Halloween maar komt daarvoor net een maandje te laat uit. Aankomende zaterdag zijn deze kicks te bestellen. Of er binnenkort nog een paartje √©chte BREDs uit gaan komen blijft de vraag. Wij houden het in de gaten voor je! Bekijk hieronder de rest van de foto’s.

binnenkant jordan 1 high og bloodlines air jordan 1 bred of niet achterkant air jordan 1 bred banned keep the zool alive jordan 1 bred