Remixin’ the old with the new: Air Jordan Spizike 270 boot release

Sneaker nieuws
Remixin’ the old with the new: Air Jordan Spizike 270 boot release

Nike en Air Jordan weten hoe ze oude en nieuwe stijlen moeten combineren om tot nieuwe toffe dingen te komen. Zo heeft het merk een nieuwe variant van de iconische Spizike aangekondigd! De Air Jordan Spizike is oorspronkelijk ontworpen door Spike Lee, bekend van de Mars Blackmon reclames en zijn Oscarwinnende films. De commercials van Air Jordan met Mars Blackmon waren zowel cultureel als qua verkoop een enorme hit in de jaren 90.

air nike Jordan Spizike 270 boot

De Air Jordan Spizike is dan ook een samenvatting van verschillende retro Air Jordan modellen. Het enkel gedeelte is afkomstig van de Air Jordan 5, de driehoeken bij de veters komen van de Air Jordan 4 en de olifantenprint is rechtstreeks afkomstig van de Air Jordan 3. Voor deze nieuwe release doet Nike nóg een duit in het zakje door er een Air Max 270 zool onder te plakken.

air nike Jordan spizike

De release krijgt vier colorways voor zover nu bekend is. Een classic all black colorway die er gruwelijk gaaf uitziet. Een donkerbruine variant die meer wegheeft van een hypermoderne bergschoen. Een ‘wheat’ variant, onze persoonlijke favoriet, straalt de klasse uit van old school retro Air Jordans maar voelt ook modern! En tot slot een grijze variant met felle neon accenten zoals roze, blauw en groen, geïnspireerd door de Nike ACG (All Climate Gear) lijn.

nike Air Jordan Spizike 270 cool air max

De kicks verschijnen naar verwachting eind december. Ben je op zoek naar kicks die geschikt zijn voor de winter maar wil je niet afstappen van je sneakerverzameling? Dan zijn deze Spizikes perfect voor jou! Hou de verkoopkanalen van Nike in de gaten aan het einde van dit jaar. Voor nu serveren we je de frisse foto’s. Enjoy!

air nike Jordan Spizike cool mars blackmon

 

Jordan Spizike 270 Boot Smoke Grey

Jordan Spizike 270 Boot Smoke Grey

CT1014-002 - Uitgekomen op 01-10-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€239.00

nike Air Jordan 270 max boot

 

STYLECODE CT1014-201

jordan Spizike boot 270 air max

 

STYLECODE CT1014-200

nike air max 270 boot

 

STYLECODE CT1014-001

nike Jordan air Spizike boot

 

 

 

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!