Speciaal voor Valentijn: de adidas Superstar Valentine’s Day

Sneaker nieuws
Speciaal voor Valentijn: de adidas Superstar Valentine’s Day

Bij adidas zijn ze lekker bezig. Van de week kondigde ze de bijzondere colaab aan tussen de adidas Superstar en de adidas Stan Smith: de adidas Superstan. Een aantal dagen later voegen ze hier een editie aan toe van de adidas Superstar. Deze kicks kun je cadeau doen aan je Valentijn of aanschaffen als dame om meer op te vallen tijdens deze dag. Sneakerliefhebbers zijn dol op kicks matchen bij bepaalde feestdagen en hier speelt adidas handig op in.

pair of Adidas superstar valentine

De kicks zijn een basic white Superstar met liefdevolle details. Over de zijkant van de schoen staat een collectie aan kleine adidas logo’s en hartjes. De kenmerkende shell-toe en het witte adidas logo op het backpanel geven de schoenen een strakke look. De veters zijn opgemaakt met een rij hartjes. Heb jij liefde voor je kicks én de wereld? Laat het zien, schaf deze kicks aan en pomp Alles Is Liefde van Bløf. De schoenen krijgen een release op adidas.com aanstaande zaterdag 1 februari en kosten +/- €90,-. Ga jij ze halen?

Adidas white superstar valentijn adidas wit schoen valentine adidas superstar white valentine witte adidas superstar binnenkant adidas wit superstar adidas valentine superstar wit adidas superstar valentine up valentine superstar white Adidas