Thunderbuddies for life! De Air Jordan Mars 270 Low Thunder

Blog - Sneaker nieuws
Thunderbuddies for life! De Air Jordan Mars 270 Low Thunder

Nike werkt al jarenlang intensief samen met Spike Lee. Hij is een filmregisseur- en maker. Spike heeft altijd aan de zijlijn gestaan van belangrijke ontwikkelingen in hiphop, fashion en uiteraard sneakers. Hij speelde het reclame personage ‘Mars Blackmon’ in de jaren ’90 waarmee Air Jordan belangrijke stappen zetten in het groter worden als merk. In zijn films zijn thema’s als racisme, de waarheden van de achterbuurten en black culture sterk vertegenwoordigd. Hij én zijn zoon hebben regelmatig nieuwe modellen gecreëerd voor Nike en Air Jordan.

Spike Lee is het meest bekend van de Air Jordan Spiz’Ike. Een schoen die onderdelen huisvest van o.a. de Air Jordan 1, Air Jordan 4 en Air Jordan 5. Tegenwoordig zit de innovativiteit in de jeugd. Zijn zoon heeft voor Nike dan ook een nieuw model mogen ontwerpen en dat zijn de Air Jordan Mars 270. Ook dit is een mash up. De Air Jordan 1, Air Jordan 4 en Air Jordan 6 worden in een gekke cocktail gegooid met de Air Max 270 zool en het resultaat mag er wezen.

mars jordan air low thunder

Deze colorway slaat terug op de bekende Air Jordan 4 Thunder schoenen. Met als belangrijke verschil dat deze Air Jordan Mars 270 een gum outsole hebben gekregen. Ook zijn deze schoenen de ‘lage’ variant van het model. Al met al vinden wij deze schoenen prachtig. Het is een gekke mix tussen diezelfde Air Jordan 4 Thunder, een paar pittige Black Mamba kicks en de nieuwe Air Max modellen. De aankomende weken ergens komen deze sneakers uit. Hou de kanalen van Nike in de gaten voor een release!

Jordan Mars low 270 son jordan air nike son of mars low Spike Lee son Jordan Mars 270 sole Jordan air 270 airman