Vans x Disney: The Nightmare Before Christmas release

Sneaker nieuws
Vans x Disney: The Nightmare Before Christmas release

Vans staat er om bekend samen te werken met grote entertainment merken. In juni bracht het merk nog een Harry Potter collectie uit met alle afdelingen van de wereldberoemde toverschool. In diezelfde maand bracht het merk ook een Marvel collectie uit. Het canvas op de sneakers van Vans leent zich uitstekend voor drukke prints van bekende franchises. The Nightmare Before Christmas is een herfst favoriet van velen en naar verwachting brengt Vans op 4 oktober het eerbetoon uit aan deze film.

vans en disney collaboration

What’s this?

De tekenstijl van The Nightmare Before Christmas past perfect bij een schoen met meerdere panelen. De vierdelige collectie zit vol met drukke prints, spooky taferelen en andere beelden uit de film. Uiteraard zijn de karakters uit de film ook goed vertegenwoordigd. Zero, Evil Brat 3, Sally en uiteraard Jack Skellington zijn zichtbaar op deze kicks.

Nightmare before christmas Vans release

De collectie toont zichzelf op vier verschillende modellen van Vans. De Old Skool, Sk8-Hi en Classic Slip-On zijn uiteraard van de partij. Maar ook de Comfy-Cushion Authentic, een nieuwe variant op de classic Vans zool maar dan nóg comfortabeler. Zoals Jack Skellington zou zeggen: What’s this? Een hele toffe collectie die niet mag ontbreken bij iedere Disney fan!

 

Foto’s: Vans