Wederom een cartooneske variant van de Nike LeBron 18 Low op komst

Sneaker nieuws
Wederom een cartooneske variant van de Nike LeBron 18 Low op komst

Het zal jullie niet ontgaan zijn. Maar met de release van de nieuwe Space Jam film is ook veel merchandise uitgebracht rondom de film, LeBron James en de Looney Tunes. De Nike LeBron 18 Low werd speciaal voor de film uitgebracht in verschillende varianten, allen geïnspireerd door de Looney Tunes. De cartoon vibes bevallen blijkbaar goed! De nieuwe colorway van de LeBron 18 is dan ook verrassend onverwachts.

LeBron 18 low nike air

Niemand minder dan ‘Stewie Griffin’ van de cartoon serie Family Guy is de main inspiratie voor deze nieuwe LeBron kicks. We herkennen de kleding van Stewie op de schoenen door middel van het lichtblauwe met gele deel. De rode overal met oranje knoop valt daarin het meest op.

close up Nike LeBron 18 Stewie griffin

Of je met deze kicks ready bent voor ‘world domination’ is nog maar de vraag. Stewie zelf is tenslotte ook een stuk softer geworden de afgelopen 10 jaar. Wat vinden jullie? Toffe inspiratie of te ver gezocht? Laat het ons weten op Instagram! De Nike kicks komen dit jaar ergens uit. Een releasedatum is helaas nog niet bekend.

STYLECODE CV7564-104

LeBron nike stewie 18

LeBron nike air 18

family guy Nike LeBron Stewie

Stewie Griffin Nike LeBron 18

LeBron 18 nike Stewie Griffin

griffin nike stewie lebron air