Welke maat heb je? De adidas Superstar Size Tag

Sneaker nieuws
Welke maat heb je? De adidas Superstar Size Tag

De adidas Superstar is en blijft een klassieker van een sneaker. De rubberen ‘shell-toe’, ook wel de bijnaam van de schoen, vind je op geen enkele andere sneaker op de wereld. Dit maakte de schoen voorheen super populair bij breakdancers en de samenwerking met Run-DMC vergeten we ook nooit meer. We schreven hier een tijd geleden al over, lees dat hier terug! Maar wat is er nu zo bijzonder aan deze release? Het kleurenschema van de schoen is weinig verrassend.

adidas superstar size tag

Het team dat verantwoordelijk is voor het design van de adidas Superstar is dan ook geen liefhebber van gigantische kleurverschillen en heftige designs. Zij kiezen liever voor een subtiele approach. De witte variant van de schoen heeft een crème neus en outsole en een zwarte heeltab. De zwarte variant heeft ook een witte neus, outsole en heeltab. Het subtiele detail aan deze schoen, de naam zegt het al, is de sizetag die op de buitenkant van de schoen geplaatst is. Wij zijn er erg over te spreken hoe dit uitpakt! Of je daar nog blij mee bent als je maat 47,5 hebt betwijfelen we echter.. Desalniettemin: ben je op zoek naar een paar Superstars en je wilt nét iets anders dan normaal? Grijp dan morgen je kans via adidas.com.

adidas superstar shelltoe adidas superstar run superstar Adidas run dmc breakdance run dmc superstar heel tab adidas shell toe size tag adidas Adidas size tag super star