Word een ‘Elite Gent’ met de aankomende New Balance release

Sneaker nieuws
Word een ‘Elite Gent’ met de aankomende New Balance release

Een liefhebber van sneakers zal tegenwoordig regelmatig teleurgesteld zijn in de kwaliteit van het materiaal. De quality control is bij de meeste merken niet zo strak geregeld. Kleine lijmresten, vlekjes of gebruik van goedkope materialen. Iedere sneakerhead wordt ermee geconfronteerd. Sommige merken maken hier gebruik van door bepaalde releases in ‘premium’ materialen te produceren. Zo ook New Balance met de aankomende ‘Elite Gent’ pack release.

De 991bruine new balance 991 elite achterkant

Deze craftmanship shoes laten zich inspireren door werk- en herenschoenen fabrikanten Red Wings, John Lobb en Allen Edmonds. Het mooie aan New Balance is dat ze zich niet in een hokje laten plaatsen door bepaalde modellen alleen voor bepaalde doelgroepen in te zetten. Dat biedt ruimte voor een sneaker, geïnspireerd door solide herenschoenen. De 991 is tevens een model dat al een tijd in de ijskast heeft gestaan bij New Balance. De sneaker heeft bruin solide leer, een sterk borduurwerk dat ‘MADE IN ENGLAND’ laat zien op de tong en een strakke afwerking. Het maakt deze 991 een heerlijke schoen voor de herfst.

De 1500new balance 1500 elite donkerbruin

De ‘Elite Gent’ 1500 heeft hetzelfde borduurwerk en dezelfde afwerking. Dit model valt echter op door de zeer donkerbruine hoofdkleur. Hij is wat strakker en oogt wat sportiever dan de 991. De schoen krijgt een mooi contrast dankzij de helderwitte midsole. Met een rood NB detail en het merk op de midsole en de witte color is deze schoen zeer goed in het combineren van licht en donker. New Balance staat bekend om het releasen in ‘trio’s’. Het is nog even afwachten of er nog een derde paar toegevoegd gaat worden aan het Elite Gent pack. Binnenkort verkrijgbaar!

zijaanzicht new balance elite gent 991 achterkant 991 elite gent packzijkant 1500 new balance elite pakket new balance 1500 elite achterkant