Top 5 Koningsdag 2019 sneakers!

Trends
Top 5 Koningsdag 2019 sneakers!

Leve de Koning!

Willy is weer jarig en dat betekent dat iedereen zijn kledingkast weer overhoop gooit om de beste oranje kledingstukken te vinden! Bij een mooie outfit horen natuurlijk ook mooie oranje sneakers! Omdat de Baron begrijpt dat de kans groot is dat je deze sneakers niet heel erg vaak zult dragen, heeft hij een lijstje gemaakt met vijf oranje sneakers die ook ná Koningsdag hun flair hebben!

1. Nike Air Vapormax 2019 Orange/Green

Nike Air Vapormax sneakers Koningsdag

Het is algemeen bekend dat de Baron een groot fan is van de Vapormax collectie van Nike. Je kunt je dus voorstellen dat hij vrolijk werd toen hij zag dat deze ook een oranje versie hadden! Klaar om te shinen?


Bekijk prijzen


2. Converse One Star Platform Orange/White

Converse sneakers voor Koningsdag 2019

Je bent uiteraard met Converse bekend vanwege de All Star collectie. Echter hebben ze nu met deze One Star een zeer passende schoen uitgebracht voor Koningsdag 2019! Check deze release en spring een gat in de lucht voor Willem!


Bekijk prijzen


3. New Balance 574 Orange

New Balance 574 Oranje

Net zoals Nike en Converse heeft ook New Balance aan Willem gedacht. Shop nu snel deze speciale oranje editie!


Bekijk prijzen


4. Nike Air Max 95 Premium ‘Overbranded’

Air Max 95 premium Overbranded

Bijna uitverkocht! Meer mensen hebben deze schoen opgepikt voor Koningsdag en je moet er dan ook snel bij zijn wil je een paartje van deze parel bemachtigen! Er zijn nog maar een aantal maten beschikbaar, dus wees snel!


Bekijk prijzen


5. Puma – x Hot Wheels RS-X Toys Camaro

Puma x Hot wheels koningsdag sneakers

Ook Puma mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Wanneer jij straks staat te flaneren met deze RS-X die door Puma en Hot Wheels werd ontwikkeld, zal iedereen versteld staan van hoe mooi deze sneakers eigenlijk zijn!


Bekijk prijzen


De Baron hoopt met deze lijst jou een goed idee gegeven te hebben over wat je met Koningsdag voor schoenen aan moet doen. Zat in deze lijst geen favoriet van jou erbij? Bekijk dan hier alle oranje sneakers voor koningsdag!