Veelgestelde vragen

ALLES OVER ONZE WERKWIJZE

Wie is de Baron?

De Baron is de ongekroonde koning op sneakergebied. Hij voorspelt altijd alle trends, showt je de dikste sneakers en wijst je op de vetste modellen. Zoek je inspiratie of een nieuw paar sneakers dan begin je altijd even bij de Baron. Wekelijks worden er nieuwe blogs geplaatst en dagelijks plaatst de Baron de nieuwste sneakers op de website.

Hoe werkt de Baron?

De Baron gaat elke dag op bezoek bij de beste sneaker winkels. Tijdens zijn bezoek kijkt hij of er nieuwe sneakers zijn toegevoegd, of de voorraad is veranderd en of er prijzen zijn verlaagd. Dit past hij direct voor je aan.

Na zijn bezoek aan een winkel plaatst hij niet het hele aanbod, want hij wil alleen de mooiste en hipste modellen. Geen slippers, geen voetbalschoenen maar alleen sneakers. Daarnaast wil jij je sneakers kopen bij een betrouwbare winkel, laat dit nou net de enige winkels zijn waar hij langs gaat. Daarom zijn alle verwijzingen veilig, want dit is waar de Baron waarde aan hecht.

Heeft de Sneakerbaron ook een eigen winkel?

Nee, de Baron heeft geen eigen winkel. Hij is veel te druk om een eigen winkel te runnen, want hij is elke dag voor jou op pad om bij alle andere winkels te kijken of de prijzen zijn gedaald en of er nieuwe sneakers op de markt zijn.

Wil je de Baron wat vragen?

Heb je DE gouden tip voor de Baron? Of heb je de hulp nodig van de baron? Laat het hem dan even weten! Ga naar onze contactpagina om hem even te berichten.

Ik zoek een sneaker maar de Baron heeft hem niet geplaatst.

Is de Baron vergeten om een dikke sneaker te plaatsen? Laat hem dit dan direct weten, je vindt de gewenste sneakers dan snel terug op de site. Natuurlijk blijft de Baron zoeken, dus staan ze er nu nog niet op, dan staan ze er misschien wel morgen op!

Ik wil graag meer informatie over een bestelling of retour

De Baron laat direct onder een winkel zien hoelang het duurt voordat je de sneaker in huis hebt, wat de verzendkosten zijn en hoeveel het kost om een sneaker te retourneren.

Kan ik veilig surfen de site van de Baron?

Ja, dat kan! De Baron doet er alles aan om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wil je weten wat hij er allemaal aan doet? Check dan even de privacy policy.

Wil jij een bijdrage leveren aan de site van de Baron?

De Baron is altijd op zoek naar leuke artikelen of goede tekstschrijvers. Lijkt het je leuk om blogs te schrijven over sneakers of heb je een leuk artikel dat je wilt delen? Ga dan even naar de contactpagina en laat het ons weten.

Kunnen wij adverteren bij de Baron?

Misschien is het mogelijk! Waarom misschien? De Baron werkt alleen samen met adverteerders die toegevoegde waarde brengen aan onze bezoekers. Heb je een product of dienst die aansluit bij onze website? Neem dan contact op met de baron via het contactformulier.

WHAT THE FAQ IS GOING ON