Drie van die: First look op drie paar nieuwe Air Jordans

Drie van die
Drie van die: First look op drie paar nieuwe Air Jordans

Afgelopen week dropte Nike met haar Air Jordan Brand de nieuwe line-up voor dit winterseizoen. Daarin kwamen bekende paartjes naar voren als de Air Jordan 1 High ‘Patent Bred’ alsook de Air Jordan 13 ‘Court Purple’. We kregen echter ook foto’s te zien van bepaalde paartjes die nog niet eerder online zijn verschenen. Om die reden zetten we vandaag drie ‘first looks’ op een rijtje voor je!

1. Air Jordan 5 ‘Jade Horizon’

Air Jordan 5 jade horizon

De afgelopen jaren zijn natuurlijke tinten steeds vaker terug te zien op sneakers die uitkomen. Zo ook bij dit nieuwe paartje Air Jordan 5. De Air Jordan 5 werd uitgebracht in 1990 en is te herkennen aan de dikke tong, het welbekende ‘lacelock’ en de uitstekende ‘bollen’ op de hak. Destijds maakte Will Smith de sneaker wereldberoemd door hem veel te dragen tijdens de legendarische Fresh Prince of Bell Air sitcom. De ‘Jade Horizon’ colorway is jade/pastel groen en heeft light gum veter eyelets en delen van de outsole zijn van ditzelfde materiaal. Samen met een zilver antraciet kleur is dit paartje zeer veelbelovend! Hij dropt op 4 december. Nog even geduld dus

Jordan Air Jordan 5 ‘Jade’ Jade

Jordan Air Jordan 5 ‘Jade’ Jade

DC7501-300 - Uitgekomen op 25-03-2022
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 4 marketplaces
€244

2. Air Jordan 14 Low ‘Shocking Pink’

Speciaal voor de dames wordt de Air Jordan 14 Low uitgebracht in een ‘Shocking Pink’ colorway. En van die naam is geen woord ongelogen. De upper is gemaakt van ruw suède in een enorm felle kleur roze. Samen met de rode elementen op de midsole en een strak zwarte lining maakt dat van deze kicks een modeaccessoire waardoor veel mensen naar je om zullen kijken op straat. De sneakers worden uitsluitend in WMNS sizing uitgebracht en verschijnen op 4 november!

Jordan Women’s Air Jordan 14 Low ‘Shocking Pink’ Shocking Pink

Jordan Women’s Air Jordan 14 Low ‘Shocking Pink’ Shocking Pink

DH4121-600 - Uitgekomen op 04-11-2021
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 4 marketplaces
€234.00

3. Air Jordan 3 ‘ Camo’

jordan 3 Camo

De grootste verrassing van deze aankondiging is de Air Jordan 3 ‘Camo’. Hier gingen al een tijd lang geruchten over en her en daar verscheen zelfs al een mock-up met specifieke verwachtingen van de schoen. Met verschillende elementen die worden samengevoegd op het model doet het ons denken aan de twee paar Air Jordan 3 ‘Animal’ die we afgelopen jaren voorbij hebben zien komen. Met verschillende Camo onderdelen en kleuren, afgewisseld met bruin beloofd dit een bijzonder lekker paartje te worden. Ieder paar krijgt tevens patches meegeleverd waarmee je jouw eigen design nog verder kunt uitbouwen. Op 29 november worden deze kicks gereleased!

Jordan Air Jordan 3 ‘Patchwork’ Patchwork

Jordan Air Jordan 3 ‘Patchwork’ Patchwork

DO1830-200 - Uitgekomen op 29-11-2021
Verkrijgbaar bij marketplaces
€259