Drie van die: Kleurrijke Air Jordan 1 Mid sneakers

Drie van die
Drie van die: Kleurrijke Air Jordan 1 Mid sneakers

Het afgelopen jaar was hét jaar van de Air Jordan 1 Mid! Het model won aan populariteit in een veel bredere doelgroep dan alleen de echte sneakerheads. Waar de Air Jordan 1 high vaak lastig te verkrijgen is vanwege de gelimiteerde oplage en alle resellers die schoenen opkopen om winst te maken won de Air Jordan 1 Mid terrein aangezien deze sneakers veel beter verkrijgbaar zijn. Vandaag hebben we drie paar geselecteerd voor jullie! Ontdek zelf jouw favoriet:

1. Air Jordan 1 Mid ‘Crimson Tint’

jordan 1 air nike mid crimson

De Air Jordan 1 Mid ‘Crimson Tint’ bestaat uit een witte upper met zachtroze en zwarte overlays. De ‘Crimson’ kleur zie je bij Nike en Air Jordan ook terug op de hoge en lage variant van de Air Jordan 1. Maar ook op de recente Nike Dunk releases. De pastelkleur geeft een stijlvolle rustige vibe die perfect past bij de zomer! Wacht niet te lang, want voor je weet zijn ze weg! Bestellen kan via:

Air Jordan 1 MID "CRIMSON TINT"

Air Jordan 1 MID "CRIMSON TINT"

554724-133 - Uitgekomen op 09-06-2021
Verkrijgbaar bij 4 winkels en 3 marketplaces
€229.95

 

2. Air Jordan 1 Mid ‘Gym Red’

gym red Nike Air Jordan 1

Ook de Air Jordan 1 Mid ‘Gym Red’ is er zo eentje die als hoge variant moeilijk verkrijgbaar was na de release. Gelukkig zorgt Nike altijd voor een oplossing en is de mid variant nog wel te bestellen! De swoosh, outsole en collar van de schoen is uitgedost in een diep rode kleur. Het maakt de schoen perfect voor een wat meer chique outfit. Veter de schoen met dezelfde kleur rode veters en het geheel komt nog meer tot zijn recht! Bestellen doe je hier:

Nike Air Jordan 1 Mid Gym Red Black White

Nike Air Jordan 1 Mid Gym Red Black White

554724-122 - Uitgekomen op 22-04-2021
Verkrijgbaar bij 4 winkels en 3 marketplaces
€140.00

 

3. Air Jordan 1 Mid ‘Black/Pink/Green’

Jordan green pink nike air 1

Zoek je wat meer kleur in je Air Jordan 1 mid schoenencollectie? Dan is dit paartje zeer geschikt voor jou. Het wit met zwart wordt afgewisseld met een aqua groene kleur en fel fluorescerend roze. Het toffe is dat je bij deze schoenen ook een setje veters krijgt in deze kleur. Met welke kleurrijke sokken ga jij deze kicks combineren? Check nu waar je deze sneakers het goedkoopst kunt scoren. Vergeet ook niet om in het buitenland te kijken! Check het hieronder:

Jordan 1 Mid SE South Beach

Jordan 1 Mid SE South Beach

852542-116 - Uitgekomen op 02-10-2020
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 2 marketplaces
€420.00