Drie van die: Sneakers met een vachtje voor de winter

Drie van die
Drie van die: Sneakers met een vachtje voor de winter

De dagen zijn kouder aan het worden. Dat is niemand ontgaan de afgelopen weken! Indien je voeten koud zijn is het lastig om het goed warm te krijgen. De Baron houdt hier uiteraard rekening mee en heeft om die reden wat schoenen op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat je voeten lekker warm blijven! Vandaag in drie van die: Sneakers met een vachtje voor de winter! Wel zo comfortabel toch?

Converse Star Player Ox – White

converse white ox winter

Winterse schoenen zijn vaak behoorlijk aanwezig. Denk daarbij aan high-tops, Timberland boots of ander schoeisel dat je voeten beschermd tegen kou, matig weer en regen. Gelukkig houdt Converse rekening met iedereen die snel kouden voeten krijgt maar zweert bij lage schoenen, ongeacht de temperatuur. De Converse Star Player Ox is dan perfect voor jou. Met een blauwe accentkleur zorg je er tevens voor dat je nog een beetje kleur in je outfit brengt! Check hieronder waar je de schoenen kunt krijgen.

Converse Star Player Ox Retro Sherpa White Swan

Converse Star Player Ox Retro Sherpa White Swan

169521C - Uitgekomen op 01-01-1970
Verkrijgbaar bij marketplaces
€58.00

 

Nike Air Max 95 ‘Solar Flair’

nike air max 95 winter

Wie de laatste fashion trends wil volgen én liever iets warms aan de voeten heeft kan bij Nike terecht. Deze versie van de Nike Air Max 95 is kleurrijk én lekker warm! Op het eerste oor klinkt dat als een zomer schoen. Niks is minder waar want de vacht aan de buitenkant in combinatie met de stoffen voering onder de tong zorgt ervoor dat je voeten lekker warm blijven terwijl je nog steeds met snelle outfit voor de dag komt. Waar je ze nog kunt kopen? Dat check je eenvoudig hier:

Nike Air Max 95 ”Solar Flare”

Nike Air Max 95 ”Solar Flare”

DB9577-001 - Uitgekomen op 01-01-1970
Verkrijgbaar bij marketplaces
€74.00

 

adidas Rivalry Originals – Chewbacca

adidas rivalry Star Wars Chewbacca

We hebben al eerder over deze schoen geschreven. Deze kicks zijn niet voor iedereen weggelegd. Voel je echter een sterke zielsconnectie met de immens dappere Wookie? Dan stap (letterlijk) in zijn voetsporen door het dragen van deze adidas Rivalry Orginals x STAR WARS. De kicks zijn volledig geïnspireerd door de Empire Strikes back, ínclusief de wapenriem die Chewbacca draagt in de film. Als extraatje krijg je er extra veter emblemen bij in de vorm van o.a. het STAR WARS logo en de Millennium Falcon. Haal de kicks via onderstaande button:

adidas Originals x STAR WARS RIVALRY HI ”CHEWBACCA”

adidas Originals x STAR WARS RIVALRY HI ”CHEWBACCA”

FX9290 - Uitgekomen op 22-10-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€129