Drie WMNS exemplaren van de Air Jordan 1 Mid in ‘drie van die’

Drie van die
Drie WMNS exemplaren van de Air Jordan 1 Mid in ‘drie van die’

De Air Jordan 1 Mid is nog steeds genadeloos populair bij de massa. De échte sneakerpuristen zullen het daar absoluut niet mee eens zijn want ‘niet origineel sinds 1985′ maar hey, de wereld verandert. En de sneakerwereld dus ook. Wij juichen het alleen maar toe indien wij meer Jumpman logo’s en swooshes zien op straat. De puristen onder ons kunnen nog steeds hun hart ophalen met retro releases van classics en nieuwe samenwerkingen. Voor vandaag zetten we drie van onze favoriete Air Jordan 1 Mids op een rijtje.

 

1. Air Jordan 1 Mid “Zen Master”

Deze Air Jordan 1 Mid heeft haar naam te danken aan de Air Jordan 4 “Amethyst Wave” nickname. De naam Zen Master slaat terug op de basketbalcoach van Michael Jordan en de Chicago Bulls in de jaren ’90. Phil Jackson besteedde veel tijd aan meditatie, yoga en ademwerk met zijn team. Vandaar dat de spirituele kleurencombinatie aan hem opgedragen is. Check ze hier!

Nike Air Jordan 1 Mid SE Zen Master

Nike Air Jordan 1 Mid SE Zen Master

DM1200-001 - Uitgekomen op 23-06-2022
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 4 marketplaces
€269.95

 

 

2. Air Jordan 1 Mid “Light Iron Ore”

Een Air Jordan 1 Mid voor in de zomer mag lichte kleuren bevatten met het liefst een zomers fel accentje erin. Dat is precies wat deze Light Iron Ore sneaker in zich heeft. De overlays zijn extra zacht qua materiaal en de swoosh heeft een lekkere peachy kleur. Perfect voor je strandvakantie of als je op frisse kicks een stedentripje wil aanvatten. Lets goooo!

Nike Air Jordan 1 Mid SE Light Iron Ore (W)

Nike Air Jordan 1 Mid SE Light Iron Ore (W)

DN4045-001 - Uitgekomen op 08-02-2022
Verkrijgbaar bij 4 winkels en 3 marketplaces
€159.95

 

 

3. Air Jordan 1 Mid “Curduroy Sail”

Als je niet begint te watertanden bij het zien van dit prachtige paartje, dan weten wij het ook niet meer. De combinatie van ribstof, sail en fel oranje werkt heerlijk samen. Een nieuwe colorway die wij direct tot classic durven te bombarderen. Resellers weten dit helaas ook. Deze kicks zijn daardoor helaas nét iets hoger in prijs. Check hieronder of jouw maat nog beschikbaar is:

Nike Air Jordan 1 Mid SE Corduroy Sail (W)

Nike Air Jordan 1 Mid SE Corduroy Sail (W)

DA8009-108 - Uitgekomen op 28-07-2021
Verkrijgbaar bij 2 winkels en 4 marketplaces
€214.95