Superdeals voor dames

Drie van die
Superdeals voor dames

Sneakers kunnen een prijzige hobby zijn. Als je favoriete schoen binnen no time is uitverkocht is resell betalen eigenlijk de enige optie. Er zijn gelukkig ook releases die veel minder exclusief zijn maar toch enorm de moeite waard. Als die specifieke categorie schoenen dan ook nog eens in de uitverkoop beland is het helemaal feest! De Sneakerbaron zet drie superdeals op een rijtje voor je:

1.Vans UA Old Skool – Orange

Orange vans old skool

Ingewikkelde dingen mooi maken is niet zo moeilijk. Een eenvoudige schoen toch laten knallen is echter een uitdaging. Dat is bij Vans goed gelukt met deze oranje/zalm kleurige schoen. Perfect voor in de zomer. Daarom kost dit paartje bij Footlocker maar €30,- op het moment! Prima deal toch?

2. Adidas W Gazelle – White/Bluetint

gazelle adidas lichtblauw wit dames

Pastel doet het goed tegenwoordig en zo ook op deze Adidas Gazelle, speciaal voor dames uiteraard. Een lieflijke kleur, uitgewerkt in suéde voor een extra zachte touch. Letterlijk in dit geval. Let wel op! Bij BSTN kosten ze maar €40,-. Ze hebben echter nog maar twee maten. Opschieten dus!

3. Converse All Star Paradise Prints – Multicolor

Converse Chuck Taylor All Stars Print
Tegenwoordig worden alle modellen van vroeger in de remix gegooid. Of dat nou gaat om kleding, muziek of film. Overal vind je invloeden terug van oude klassiekers. Deze lage variant van de bekende All Star sneaker van Converse dient als canvas voor een vrolijke schildering. Met een dikkere zool en een prijs van €40,- bij Converse zelf kunnen we dit een prima deal noemen!