Vandaag in de drie van die: Nike Air Force ‘Another 1!’

Drie van die
Vandaag in de drie van die: Nike Air Force ‘Another 1!’

Denk je aan DJ Khaled, dan denk je aan succes. Of in ieder geval het heel hard roepen van succeskreten. ‘Another 1!’ kennen we allemaal in de kenmerkende Khaled voice. De beste man heeft een aantal exclusieve samenwerkingen met Nike gemaakt maar een Air Force Another 1 is helaas nog niet verschenen. Gemiste kans. Om het goed te maken schotelen wij je vandaag 3 varianten voor van Nike meest succesvolle sneaker, met een twist!

1. Nike AIR FORCE 1 ’07 LV8 ”WORLDWIDE”

In de drie van die van vandaag vind je twee paar LV8 Air Force 1’s. Waar komt dat vandaan? LV8 kun je uiteraard lezen als Elevate. Wat ‘opstijgen’ betekent. De LV8 Air Force 1 hebben vaak net wat meer details of andere ontwerp elementen dan de standaard Air Force 1. Bij deze zwarte Air Force 1 ‘Worldwide’ zien we een wereldbol op de tong en een verticaal designelement op de zijkant van de schoen. De kicks zijn onderdeel van het ‘Worldwide’ pack, check hieronder waar je ze nog kunt krijgen:

Nike Air Force 1 ’07 LV8 ”Worldwide”

Nike Air Force 1 ’07 LV8 ”Worldwide”

CK6924-001
Verkrijgbaar bij marketplaces
€155.00

 

2. Nike AIR FORCE 1 REACT ”WHITE”

De Nike Air Force 1 React is wéér een andere variant dan de LV8. Met een grotere swoosh die alleen bestaat uit een outline valt de schoen lekker op. De achterkant is ook lekker opvallend dankzij de combinatie van zwart, wit en rood. Tot slot heeft deze schoen de kenmerkende ‘AIR’ branding op de onderzool in spiegelbeeld afgebeeld staan. Voor wie op zoek is naar het klassieke comfort van de AF1 maar nét wat extra beleving wil, is deze schoen perfect. Check hem hier:

Nike Air Force 1 React ”White”

Nike Air Force 1 React ”White”

CD4366-100 - Uitgekomen op 01-01-1970
Verkrijgbaar bij marketplaces
€297

 

3. Nike AIR FORCE 1 ’07 LV8 ”RAYGUNS”

In 2002, voor de NBA Playoffs, lanceerde Nike een campagne met een fictief basketbalteam. De Roswell Rayguns werd in het leven geroepen, speciaal voor deze campagne. Bijna 20 jaar later heeft Nike vier paar uitgebracht in de colorway van deze zelf bedachte basketbalploeg. Voor iedere basketballiefhebber zijn dit dé sneakers bij uitstek. De schoenen zijn rood, wit en geel met zwarte accenten en het meest opvallende detail is de basketbal die op de hak staat afgebeeld. Check via onderstaande button waar de schoenen nog verkrijgbaar zijn!

Nike AIR FORCE 1 ’07 LV8 ”RAYGUNS”

Nike AIR FORCE 1 ’07 LV8 ”RAYGUNS”

CU8070-100 - Uitgekomen op 07-01-2021
Verkrijgbaar bij marketplaces
€180.00