5x Sneakers in de kleuren van de regenboog

Kennisbank
5x Sneakers in de kleuren van de regenboog

Sommige mensen kiezen hun sneakers uit bij de outfit die ze dragen. Andere mensen bepalen hun outfit nadat ze bepaald hebben welke sneakers ze willen dragen. De een wil één duidelijke kleur in de complete outfit. De ander wil het liefst zo veel mogelijk kleuren door elkaar dragen. Sneakers zijn er in duizenden verschillende kleurcombinaties. Maar welke moet je kiezen? Vijf picks vanuit onze kant. Komen ze!

1. Nike Blazer ’77 – RoodRode Nike Blazer medium 77

Een witte onderzool met knalrood suède. Rood staat voor kracht, liefde en vuur. Het jaren 70 Nike logo in combinatie met het suède zorgt voor een classic look. Als je met deze kicks ergens binnenstapt weet je één ding zeker: Je sneakers krijgen de aandacht die ze verdienen!
 

2. Converse One Star Academy Low – Oranje

Converse one star acadamy oranje laag

Bron: Urbanindustry.co.uk

Voor de liefhebber van aaibare schoenen. Deze sneaker straalt een comfortabele vibe uit. De felle kleur in combinatie met het zachte materiaal maakt dat deze schoen altijd gedragen kan worden. Het model heet weliswaar ‘One Star‘ maar van ons krijgt hij er vijf!
 

3. Air Jordan 1 Mid – Geel

Gouden Jordan 1 mid zwarte swoosh

Rapper Wiz Khalifa zei het al een keer of 100. Black and yellow! Deze combinatie knalt. Of je associatie nou ligt bij voetbal, wespen of bij Wiz Khalifa: mensen onthouden deze Jordan sneaker. Ze zijn iets subtieler qua hoogte omdat het een ‘Mid’ betreft. De kleur compenseert dat echter meer dan genoeg!
 

4. Reebok Classic Nylon – Groen

Reebok Classic Nylon Green Clover

Bron: packershoes.com

De Reebok Classic is van origine een hardloopschoen. Net als veel andere kicks is deze schoen door de jaren heen getransformeerd tot een uiterst comfortabele vrijetijdssneaker. Met donkergroen suède en witte accenten heeft de schoen een krachtig natuurlijk contrast.
 

5. Adidas Gazelle Collegiate – Navy

adidas gazelle collegiate navy

Felle kleuren gedijen goed in suède. Zo ook deze Adidas Gazelle. De kenmerkende drie strepen zijn wit en lopen over in de spierwitte zool. Ook deze sneaker vind haar oorsprong in de sportwereld. Vanuit daar is de schoen populair geworden via o.a. top model Kate Moss en pop-legende Michael Jackson. Deze donkerblauwe velvet look levert een classic look op met een luxe feel! Welke kleur kies jij? Klik op de afbeelding om ze te bestellen!