Dit zijn de beste foto’s tot nu toe van de Air Jordan 1 High OG ‘Bred Patent’

Sneaker nieuws
Dit zijn de beste foto’s tot nu toe van de Air Jordan 1 High OG ‘Bred Patent’

Na de geruchten en een vage foto van vorige week hebben we nu eindelijk een goed beeld van de opkomende Air Jordan 1 ‘Bred Patent’. De ‘eerste Air Jordan‘ ooit wordt voor haar re-release uitgedost in glad glimmend leer. We zijn blij om te zien dat het leer smooth is en niet met kreukels zoals bij de laatste Air Jordan 1 ‘Shattered Backboard’ 3 colorway. De foto’s zijn gelekt door fxxkvlogvi op Instagram.

jordan 1 bred patent

Wat het meest opvalt aan de kicks is natuurlijk het glimmende leer. Het zogenoemde ‘Patent’ leer valt niet bij iedere liefhebber in de smaak. Toch denken wij dat deze schoenen érg hard zullen gaan bij release. Het is namelijk voor het eerst dat de klassieke zwart met rode colorway wordt uitgebracht met glimmend materiaal.

patent bred Jordan 1 nike

Op de foto’s ontdekken we verder nog dat ‘Family’ geborduurd staat in de lining van de schoen. Oh en hadden we al gezegd dat het erop lijkt dat ook bij deze release Nike de 85′ high cut shape van de schoen heeft meegegeven? Good nieuws voor alle OG’s! De kicks komen uit op 23 oktober, later dit jaar. We keep you posted!

STYLECODE 555088-063