Drie van die: Kicks om mee te shinen in het weekend

Sneaker nieuws
Drie van die: Kicks om mee te shinen in het weekend

Yes yes. Het is zondag! Tijd om uit te rusten, te wandelen of nog één feestje meepakken voordat de werkweek weer begint. Om jezelf voor te bereiden op een nieuwe outfit hebben we drie uiteenlopende sneakers op een rijtje gezet waarmee je deze winter kunt vlammen. Van volledig bruin tot volledig wit óf liever een duidelijke accentkleur? We got it al. Check het hier beneden:

1. adidas Ozweego – Bruin

adidas ozweege brown

De adidas Ozweego heeft een uitgesproken design maar voelt toch érg slick. Dat is nog meer het geval als heel de sneaker wordt uitgedost in 1 kleur. De chocoladebruine schoen is wat dat betreft perfect voor dit winterse weer. Daarnaast is een mooi voordeel dat je weinig modder, vlekken etc. ziet op een dergelijke colorway. Is de adidas Ozweego voor jou weggelegd of kies je liever voor Nike of New Balance?

Adidas Ozweego Bruin

Adidas Ozweego Bruin

GY6813 - Uitgekomen op 11-01-2023
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 1 marketplace
€129.99

 

2. New Balance 530 – Beige

new balance 530

Bron: Sneakertown

New Balance kiest vaker voor aardse kleuren en ‘rustige’ colorways dan veel andere merken. Dat zien we ook terug op deze smeuïge variant van de New Balance 530. De crème witte schoen heeft verschillende kleuraccenten in verschillende tinten wit. Dat wordt afgewisseld met een hintje bruin wat deze sneakers perfect maakt voor het seizoen maar je tóch de deur uit kan op frisse stappers. Check hier waar je ze kunt bestellen:

New Balance MR 530 AA

New Balance MR 530 AA

MR530AA - Uitgekomen op 15-01-2023
Verkrijgbaar bij 18 winkels en 2 marketplaces
€66.00

 

3. Nike Air Force 1 Low – Tartan

nike tartan air force 1

Bron: Soleretriever

In een ‘drie van die’ blog kan natuurlijk niet een paartje Nikes ontbreken. De Air Force 1 is een van de meest iconische colorways en de ‘all-white’ kleurencombo verkoopt al jarenlang uit. Een lekker warm, scandinavisch detail is toegevoegd aan deze release. Dat zien we in de vorm van het flanellen ‘tartan’ patroon dat je terugziet op de swoosh en heeltab. De rode details maken het geheel af. Check hier waar je ze nog kunt scoren.

Nike AIR FORCE 1 ’07 LV8

Nike AIR FORCE 1 ’07 LV8

DV0789-100 - Uitgekomen op 03-01-2023
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 2 marketplaces
€79.00