Exclusief voor de dames: de Air Jordan 2 WMNS Rivals

Blog - Sneaker nieuws
Exclusief voor de dames: de Air Jordan 2 WMNS Rivals

Bij Nike en Air Jordan denken ze gelukkig ook regelmatig aan de dames. De Air Jordan 2 krijgt vandaag een nieuwe kleurrijke colorway, speciaal voor alle vrouwen onder ons! Het tweede model van de iconische Air Jordan lijn is een stuk minder gereleased dan het oudere broertje, de Air Jordan 1. Dat neemt niet weg dat deze schoen veel impact heeft gehad. Het was tijdens haar release in november 1986. De sneakerwereld reageerde namelijk geschokt op een Nike schoen zónder swoosh! In die tijd was dat ondenkbaar.

Nike Air Jordan 2 wmns rivals

De schoen kreeg deze uitstraling omdat het een luxe en clean look moest genereren. Precies zoals His Airness himself het graag zag. Jaren later heeft Air Jordan besloten om de subtiliteit van deze schoen uit het raam te gooien met deze felle en kleurrijke colorway. De kleuren van de linkerschoen hinten naar de Los Angeles Lakers, een van Jordan zijn grootste rivaliserende teams, en de Portland Trail Blazers. Laatstgenoemde konden als eerste kiezen voor Michael Jordan als rookie, maar wezen hem af.

Air Jordan 2 rivals size
De rechterschoen bevat de kleuren van de Boston Celtics en de New York Knicks. Beide teams maakte Michael Jordan het leven zuur op het basketbalveld. Deze vier teams hebben er samen echter ook voor gezorgd dat Michael Jordan zijn spel dusdanig sterk moest ontwikkelen dat hij de beste basketballer aller tijden werd. Deze kicks vormen dus een heerlijke knipoog naar het rijke basketbal verleden van Jordan zelf. De kicks zijn hier te koop via StockX en er zijn nog enkele maten beschikbaar via de SNEAKRS app!

side Air Jordan 2 wmns upper Nike Air Jordan 2 his Airness