Gelekt: Nike Air Max 270 React x Travis Scott

Blog - Sneaker nieuws
Gelekt: Nike Air Max 270 React x Travis Scott

Het creatieve multitalent Travis Scott is on a roll met Nike. De samenwerkingen blijven uit de lucht vallen en de resellprijzen blijven steady tussen de €500,- en €2000,-. Welk model, welke uitgave en welke maat er verkocht wordt speelt daarin een grote rol. Wat de resellprijzen gaan zijn van dit nieuwe model is moeilijk te voorspellen. Het is een compleet ander model dan eerdere releases. Namelijk de nieuwe Nike Air Max 270 React Cactus Jack. Dit nieuwe Air Max model laat zich kenmerken door de gigantische air unit onder de schoen.

nike cactus jack travis air max 270

Zoals we van rapper Travis Scott gewenst zijn is deze schoen ‘all over the place’. De designkeuzes zijn intens. De Air bubble lijkt met de hand goud geschilderd te zijn en op de heeltab prijkt het Cactus Jack logo in dikke letters. De insoles zijn versiert met een Cactus Jack logo en icoon van het platenlabel van Travis. De aardse kleurtinten worden afgewikkeld met felle mini swooshes en de gouden air unit. Er is nog niks bekend qua releasedatum maar de geruchten gaan dat de kicks wellicht op Air Max day gereleased gaan worden. Dat zou 26 maart zijn. Hou ons blog in de gaten voor updates!

react element kendrick travis scott air max back cactus jack heel tab nike air max 270 air max 270 react element cactus jack air max 270 react nike travis cactus jack air max 270 react element air max 270 travis jackboys release air max 270 nike air max 270 react travis scott

Foto’s: koala_hsh