Nike deelt de officiële foto’s van de Nike SB Dunk Low ‘Classic Green’ met de wereld

Sneaker nieuws
Nike deelt de officiële foto’s van de Nike SB Dunk Low ‘Classic Green’ met de wereld

Als je meerdere succesformules kunt combineren betekent dat doorgaans dat er hype en gekte ontstaat rondom een release. Zo is dat bij veel Nike SB Dunk Low releases het geval geweest. Van samenwerkingen met Travis Scott en Ben & Jerry’s tot aan Air Jordan 1 colorways die worden geplakt op de Nike skateschoen. Het beste voorbeeld van laatstgenoemde combinatie’s is de SB Dunk Low ‘Chicago’ en ‘Court Purple’. We moeten dan ook eerlijk zeggen, die Air Jordan colorways komen erg lekker tot hun recht op deze silhouette!

Nike Air Jordan 1 classic green

De ‘Classic Green’ color way die we op deze foto’s te zien krijgen lijkt afkomstig te zijn van het Air Jordan 1 DMP pack uit 2009. Het Defining Moments Pack, zoals de volledige afkorting luidt, was een gecombineerde release tussen een BRED paartje Air Jordan 1 en een groen, zwart met wit paartje. Dit pakket werd opgedragen aan de wedstrijd tegen de Boston Celtics waarbij Michael Jordan 63 punten maakte in de play-offs. De colorway is populair, maar kwam nooit eerder uit voor een andere schoen.

Nike SB dunk low classic green

Tot nu! De Nike SB Dunk Low ‘Classic Green’ heeft een lekkere dikke tong zoals we dat kennen van de SB Dunks. De witleren upper heeft ‘black toe’ overlays aan de voorkant en groene overlays aan de zijkant. De midsole is wit van kleur en de outsole is in dezelfde kleur groen gegoten. Met een zwarte tong, lining en swoosh is de schoen compleet. We verwachten deze kicks ergens dit voorjaar. We keep you posted!

Nike SB Dunk Low Classic Green

Nike SB Dunk Low Classic Green

BQ6817-302 - Uitgekomen op 05-06-2021
Verkrijgbaar bij marketplaces
€180.00

Nike SB dunk low classic

Nike SB dunk low classic green

 

nike dunk sb low classic green

classic green Nike SB dunk low