Officiële foto’s van de nieuwe Air Jordan IV ‘Neon’

Sneaker nieuws
Officiële foto’s van de nieuwe Air Jordan IV ‘Neon’

De recente ontwikkelingen houden iedereen bezig. Nike heeft aangekondigd meerdere releases te verplaatsen i.v.m. het COVID-19 virus. Gelukkig stopt Nike niet met het aankondigen van releases, nieuwe persfoto’s en exclusieve samenwerkingen. Vandaag zijn de officiële foto’s naar buiten gekomen van de nieuwe Air Jordan IV Neon. De gifgroene accenten aan de schoen zijn rechtstreeks afkomstig van de bekende Air Max 95 colorway.

Air Jordan 4 neon

Het is voor het eerst dat er officiële foto’s van de volwassen maten getoond worden van de schoen. Eerder schreven we al over deze release maar toen moesten we het doen met de GS size versie van de Air Jordan IV Neon. De donkere zool van de schoen maakt hem enigszins winters. Het is eigenlijk jammer dat deze schoenen niet eerder deze winter zijn uitgebracht. Desalniettemin zijn deze sneakers een prachtig en geslaagd eerbetoon aan de Air Max 95. Puur om die reden zou iedere liefhebber van beide modellen de sneakers in hun collectie moeten hebben. 21 maart komen de schoenen uit. Ga jij ze coppen?

Nike Air Max 95 jordan neon air max Jordan nike 3m reflective Nike Air Jordan sole neon green Air Jordan max 3m Nike Air Jordan 4

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 9 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!