The return of Bugs Bunny: Nieuwe Nike Air Force 1 Low ‘Hare’ gelekt

Sneaker nieuws
The return of Bugs Bunny: Nieuwe Nike Air Force 1 Low ‘Hare’ gelekt

Dat Michael Jordan en Bugs Bunny van de Looney Tunes way back gaan weet iedere sneakerhead. Sinds de release van de originele Space Jam in 1996 is de film dé cult-klassieker voor iedere basketballiefhebber. De kicks en kleding die door de jaren heen zijn uitgekomen van Bugs Bunny en Jordan dragen de naam ‘Hare Jordan’. “Hare” is engels voor haas. Op 14 juli komt er een langverwacht deel 2 uit van de basketbalfilm. Space Jam 2 heeft, hoe kan het ook anders, LeBron James in de hoofdrol en we zijn zeer benieuwd of de hoge verwachtingen waargemaakt gaan worden.

Nike Air Force 1 jordan hare

Een sequel van een legendarische franchise is namelijk altijd spannend. Gaat het de franchise maken of breken? Wij hopen het eerste! Uiteraard kunnen we ook sneakers en kleding verwachten die past bij de aankomende film. De eerste beelden van een nieuwe Air Force 1 ‘Hare’ zijn van de week gelekt door sheikhscloset. We zien een wit leren upper van getrommeld leer met ‘Blue Fury’ blauw op de swoosh, het backpanel, de outsole en de AIR branding op de hak.

Nike Air Force 1 space jam

Wat echter het meest opvalt aan de schoen zijn de patches van Bugs én Lola Bunny. De inclusiviteit die past bij de huidige tijdsgeest wordt meegenomen in deze release. De vrouwelijke metgezel van Bugs Bunny is een dame die je niet zonder handschoenen moet aanpakken! Ook op het tong label zie je Bugs en Lola een potje basketballen bovenop de swoosh. Een clean sneaker met een strak minimalistisch design. Zo zien we samenwerkingen graag! De Nike kicks moeten binnenkort ergens uitkomen, een releasedatum is nog niet bekend.

lola bunny space jam nike

space jam Jordan Nike Air Force 1

white Air Force 1 hare

Nike Air backbanel jordan Air Force 1

air force 1 nike low hare

Check hier tevens de trailer van de nieuwe Space Jam film: