Travis Scott Air Force 1 low release op 16 november

Sneaker nieuws
Travis Scott Air Force 1 low release op 16 november

Het wereldwijde fenomeen uit Houston, Texas brengt op 16 november een nieuwe samenwerking uit met Nike. Travis Scott zijn sneaker releases bij Nike zijn de meest gewilde kicks van het moment. Binnenkort wordt daar een derde paar Air Force 1 aan toegevoegd. Dit nieuwe paar is het meest kleurrijk van alle kicks die Travis inmiddels ontworpen heeft samen met Nike. Meerdere materialen en een kleurenpalet dat overduidelijk tot Travis zijn favorieten behoord is dit een release om klaar voor te zitten.

travis scott nike air force 1 low

Wat opvallend is aan deze release is dat het label van Travis Scott, Cactus Jack, nergens te zien is op de sneakers. Waar de Air Jordan releases dat allemaal wel hebben. Voor liefhebbers is dit model het meest in lijn met de fashionstyle van de rapper zelf. Ribstof, canvas en suède wordt gecombineerd tot één meesterwerk. Net als bij zijn muziek mengt de rapper allerlei onverwachtse elementen tot een geheel dat Travis Scott ademt.

travis scott nike air force 1Via travisscott.com hebben de meeste releases een shockdrop gekregen voor de officiële release via de Nike SNKRS-app. De geruchten gaan momenteel dat de schoenen een onaangekondigde release krijgen op 9 november, een week voor de release via Nike. Hou de website van Travis dus in de gaten op 9 november! De schoenen zijn straks verkrijgbaar in een full size run. Alles dat de rapper online zet is echter wel binnen no-time uitverkocht. Mocht je deze release willen scoren dan zorg dat je de kansen spreidt via meerdere webshops. Eenvoudig wordt het dus niet! Hou 16 november je SNKRS-app in de gaten.

air force nike 1 travis scott

inside travis scott air force 1

achterkant nike air force 1

bovenkant travis scott release air force 1 nike onderkant air force 1 travis scott release