Volgende week dropt Converse de nieuwe All Star BB Shift

Sneaker nieuws
Volgende week dropt Converse de nieuwe All Star BB Shift

Net als de basketbalsport zelf blijft Converse zichzelf ontwikkelen. De dochteronderneming van Nike heeft een nieuwe performance basketbalschoen ontworpen die er ook nog eens erg lekker uitziet. De Converse All Star BB Shift is namelijk een basketbal sneaker die volledig past bij de huidige ontwikkelingen op het basketbalveld. Spelers zijn tegenwoordig steeds meer “All round”.

all star bb converse

Dat wil zeggen dat spelers tegenwoordig meerdere posities bedienen. Vroeger hadden spelers veel duidelijker een eigen rol op het veld. De sneaker is dan ook ontworpen voor spelers die op alle posities uit de voeten kunnen. Rennen, springen en snel kunnen schakelen. Dat kan perfect met deze schoen! Converse heeft het design ontworpen op basis van drie pijlers: controle, gewicht en standvastigheid.

Uiteraard heeft men ook veel aandacht gehad voor het ontwerp van de schoen. De debuut colorway van deze kicks komen uit in het zwart met roze, blauwe en oranje accenten. De sneaker oogt hierdoor zeer modern mét een knipoog naar de jaren 80 en 90 kleuren waar iedere sneakerhead dol op is. Uiteraard komen er nog meerdere colorways aan, maar voor nu dropt op 28 februari deze colorway.