Vurige hitte met detail foto’s van de Air Jordan 3 Fire Red SE

Blog - Sneaker nieuws
Vurige hitte met detail foto’s van de Air Jordan 3 Fire Red SE

Het All-Star Weekend in de NBA is ieder jaar een spektakel. De beste spelers van Oost spelen tegen de beste spelers van West. Ook de dunkcontest, skill contest en driepunter contest trekken ieder jaar miljoenen kijkers over de hele wereld. Voor Nike/Jordan is het All-Star Weekend hét moment om flink uit te pakken. Met de aankondiging van een release van de originele shape van de Air Jordan 1 gooide het merk al hoge ogen. Nu is ook bekend dat er een nieuwe, hele toffe, colorway uit gaat komen van de Air Jordan 3.

nike jordan air fire red se all star weekend 3

De knalrode Air Jordan 3 Fire Red SE combineert de originele Chicago Bulls kleuren. Knallend rood, zwart, grijs en natuurlijk de alom bekende elephant print. De schoenen doen denken aan de exclusieve DJ Khaled sneakers uit 2017. Het prijskaartje van deze Fire Red SE release is echter een stuk vriendelijker. Extra tof aan deze release is dat Nike heeft gekozen voor een NIKE AIR branding op de hak. Door het dikke kunststof en het felle wit knalt dit van de hak af. Zorg dat je op 15 februari klaar zit. Dan komen de kicks uit via Nike.com en selecte retailers.

air jordan 3 fire red nike air heel all star jordan 3 nike air jordan 3 fire red air jordan 3 fire red allstar weekend nike air jordan 3 fire red jordan se all star weekend fire red jordan 3 nike