Where my ladies at?! Nieuwe Air Jordan 4 WMNS exclusive aangekondigd

Sneaker nieuws
Where my ladies at?! Nieuwe Air Jordan 4 WMNS exclusive aangekondigd

Nike en Air Jordan zijn de laatste tijd zeer liefdevol voor alle vrouwelijke sneakerliefhebbers. De nieuwe Air Jordan 4 die ze hebben aangekondigd, exclusief voor de dames, is wederom een release om je vingers bij af te likken! Nadat ze recent al de Air Jordan 3 Laser Orange én de Air Jordan 4 ‘Off-White‘ exclusief voor dames maakte blijven ze die lijn doorzetten met de Air Jordan 4 WMNS ‘Starfish’.

jordan 4 laser orange off white 3 air nike

Dit paartje lijkt een classic retro qua hoe de schoen is opgebouwd qua kleur. Overwegend wit met sterk contrasterende zwarte accenten. Die zie je terug in de lining van de schoen, de outsoles, de heeltab en de kenmerkende veter ‘driehoeken’ van de Air Jordan 4. Een felle diepe kleur oranje breekt het geheel erg lekker op.

jordan air nike 4 starfish

Officiële foto’s of gelekte foto’s hebben we nog niet. We moeten het doen met een mock-up van @zsneakerheadz. Gelukkig zijn de leaks van deze Instagrammer over het algemeen waarheidsgetrouw. We moeten dus nog even wachten op meer informatie over de schoenen. Ze komen zeer waarschijnlijk uit in januari 2021. We houden je op de hoogte!

STYLECODE CW7183-100

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 14 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!