Drie van die: het belangrijkste sneakernieuws van de afgelopen week

Drie van die
Drie van die: het belangrijkste sneakernieuws van de afgelopen week

De afgelopen week waren wij er even tussenuit but we’re back! We hebben weinig nieuws met je gedeeld de afgelopen week op onze blogpagina. Vanaf vandaag zijn we weer terug in full effect en presenteren we je vandaag drie hoogtepunten uit het nieuws van de afgelopen week!

 

1. Upcoming release: Air Jordan 1 High OG x A Ma Maniére

Afgelopen maart bracht Air Jordan samen met A Ma Maniére een uniek paartje Air Jordan 3 uit. De boetiek uit Amerika verkoopt high quality fashion items en voor de nieuwe samenwerking met Nike hebben zij gekozen voor de Air Jordan 1. Het iconische Air Jordan 1 model is nog steeds immens populair en de vraag naar de schoen blijft iedere maand toenemen. We kunnen nu al met zekerheid zeggen dat deze release moeilijk te krijgen gaat zijn.

a ma maniere jordan 1

Op de nieuwe foto’s zien we hoe de schoen eruit ziet in gedragen staat. De upper van de schoen is voorzien van sail gekleurd suède met een premium ‘reptielen’ afwerking op de Burgundy gekleurde swoosh en enkelkraag. Ook deze schoen heeft, net als de Air Jordan 3, een geruite voering en co-branding op de tong en insoles van de schoen. Net als bij de Air Jordan 1 ‘Rookie of the Year’ zitten de flappen onder het ‘wings’ logo los met daarop een quote van Michael Jordan zelf. ‘You have to expect things of yourself before you can do them’. De kicks krijgen tegen het einde van het jaar een release. Een precieze datum is helaas nog niet bekend.

Nike Air Jordan 1 High OG A Ma Maniu00e9re

Nike Air Jordan 1 High OG A Ma Maniu00e9re

DO7097-100 - Uitgekomen op 03-12-2021
Verkrijgbaar bij 5 winkels en 4 marketplaces
€299.95

ma maniere jordan 1 Air Jordan

jordan 1 air nike

Foto’s: yankeekicks & fxxkvlogvi

2. Reebok verkocht door adidas voor 2.1 miljard euro

ABG, de Authentic Brands Group gaat Reebok overnemen van adidas voor een slordige 2.1 miljard euro. ABG heeft merken onder haar vleugel als Volcom, Sports Illustrated en Forever 21. adidas wilde al een tijdje af van de dochteronderneming nadat een 8 jaar lang durende overname resulteerde in een omzetdaling van 1.66 miljard euro. Door het aanstellen van Jean-Raymond tot creative vice president en samenwerkingen met onder andere Cardi B krabbelde het merk weer op. We zijn benieuwd wat de nabije toekomst gaat brengen voor Reebok!

reebok overname abg group

Foto: Shutterstock

 

3. Op 27 augustus brengt Nike de Air Huarache ‘Aquatone’ uit in de V.S.

Het was op 8 augustus een van de twee modellen die Nike uitbracht om hun eigen SNKRS dag te vieren. De Air Huarache is een van de meest comfortabele modellen die Nike heeft uitgebracht in het verleden en iedere sneakerliefhebber zal dit beamen. Tijdens SNKRS day werd de schoen regelmatig een ‘Foot hug’ genoemd. Goed nieuws dus voor de Huarache liefhebbers! De retro gekleurde ‘Auqatone’ release heeft een witte upper met aqua en magenta kleuren. De colorway werd populair in de tijd dat Michael Jordan ze droeg tijdens zijn eerste back-to-back kampioenschap. Check hieronder vast de foto’s en waar je ze in Europa al kunt kopen!

Nike Air Huarache ‘Aquatone’ Aquatone

Nike Air Huarache ‘Aquatone’ Aquatone

DD1068-103 - Uitgekomen op 02-07-2021
Verkrijgbaar bij marketplaces
€464.00

Nike air huarache go Deep magenta

magenta deep OG air huarache

nike air og huarache

huarache og air nike