Drie van die: Sneakers om aan je ouders uit te leggen

Drie van die
Drie van die: Sneakers om aan je ouders uit te leggen

De dad-shoe trend is niemand ontgaan. Sneakers op straat worden met de dag extravaganter en experimenteler. Sinds samenwerkingen met Off-White en dergelijke labels lijken merken zelf ook steeds meer te experimenteren met modellen. Dat heeft ook tot gevolg dat je waarschijnlijk wel eens thuis gekomen bent met sneakers waarvan je ouders dachten: Wat zijn dat nou weer voor een schoenen? Speciaal voor alle ouders vandaag in drie van die: sneakers om uit te leggen!

 

1. Nike React Vision Light ‘Orewood Brown’

nike react vision wit

De Nike React springt meteen in het oog dankzij de futuristische zool. Het maffe patroon dat zichtbaar is doet ons denken aan de maanlanding en alle gekke technieken die Nasa gebruikt om de ruimte te betreden. Je kunt het ze uitleggen door te benoemen dat het patroon in de zool en het materiaal een innovatieve manier zijn om schoenen nóg comfortabeler te maken. En daarnaast ziet het er gewoon super dik uit. Haal ze hier!

Nike React Vision Light ”Orewood Brown”

Nike React Vision Light ”Orewood Brown”

CD4373-103 - Uitgekomen op 06-08-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€6533.00

 

2. adidas Type O-4 Sand Beige

adidas type sand bags

De jeugd maakt maffe keuzes als het gaat om stijl. Het ene jaar zijn bepaalde schoenen en kledingkeuzes raar en voor ‘opa’s’ en een jaar later kan het een hippe mode trend zijn. Aardse kleuren en knipogen naar sandalen als Birkenstock zien we veel terug in de recente sneakertrends en zo ook op deze adidas Type O-4 Sand Beige. Zeg nou eerlijk. Ze zouden je vader ook niet misstaan toch? Je koopt ze hier:

adidas Type 0-4 0AMC Off White

adidas Type 0-4 0AMC Off White

FV7638 - Uitgekomen op 07-08-2020
Verkrijgbaar bij 1 winkel en 1 marketplace
€126.00

 

3. Puma Street Rider Unity Black

puma street rider unity

We houden als nieuwe generatie van gewaagde keuzes. Dat is duidelijk. Dat is dan ook de enige reden die je hoeft te geven als je met deze kicks thuiskomt. De dubbele zool, gekke lijnen en voltalligheid van overlappende kleurlijnen maken dit een schoen die je aanspreekt, of niet. Maar daartussenin zit weinig vaarwater. Vertel je ouders maar dat ze deze stijl nog wel gaan snappen. Tot die tijd pak jij de nodige shine met deze kicks van Puma.

Puma Street Rider Unity Black

Puma Street Rider Unity Black

375820 02 - Uitgekomen op 20-07-2020
Verkrijgbaar bij marketplaces
€108.00