Roze Converse All Star sneakers

242 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#converseallstar

Onder de loep Converse All Star

Kleuren, materialen en het verhaal van de Converse All Star.

De Coverse All Star sneakers zijn sneakers met een lange geschiedenis en zijn echte classics. Net als de Converse One Star sneakers en de Converse Chuck 70 sneakers overigens. De Sneakerbaron kent zijn klassiekers en je spot hem dan ook regelmatig op zijn Converse All Star sneakers.

Dit legendarische model deed in 1917 voor het eerst zijn intrede en was speciaal ontworpen voor de professionele basketballer. De tijd dat er op deze sneakers gebasketbald werd, ligt alweer een behoorlijke tijd achter ons. Op het court is de plaats van deze schoen inmiddels ingenomen door onder ander de Jordan sneakers en de Adidas Harden sneakers. Het model van de All Stars is in de meer dan 100 jaar dat deze sneaker op de markt is nauwelijks verandert. Dit maakt deze sneaker tot een tijdloze schoen die ook anno nu nog niets aan stijl, sportiviteit en karakter heeft verloren. Het bovenwerk van de schoen is, zoals het een echte Converse betaamd, van canvas (textiel). De rubberen zool zorgt voor een prettig loopcomfort en biedt daarnaast zowel grip als flexibiliteit. Uiteraard ontbreekt het karakteristieke Converse-logo niet op deze sneakers, zodat het voor iedereen duidelijk is dat ook jij je klassiekers kent. De Converse All Star sneakers zijn in veel verschillende kleurstellingen en prints verkrijgbaar. Verder kun je kiezen uit hoge en lage modellen. Het moet dan ook wel heel raar lopen als er geen paar van deze classics voor jou te vinden is.