Diadora Game sneakers

18 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Diadora Game

Kleuren, materialen en het verhaal van de Diadora Game.

De Diadora Game sneakers zijn volgens de Sneakerbaron streetwise-sneakers. Met andere woorden, ze zijn graag op straat te vinden. Of je nu gaat skaten, freerunnen of gewoon chillen met je vrienden in de buurt, de Diadora Game sneakers gaan graag met je mee. Afhankelijk van de uitvoering bestaat het bovenwerk uit canvas, leer of suède….of een combi hiervan.

Het model van deze sneaker is gebaseerd op de klassieke tennisschoen uit de jaren zeventig van de vorige eeuw. De schoen heeft een zeer prettige pasvorm, waarbij het upper de contouren van je voet nauw volgt. De vetersluiting telt zeven veteroogjes, die je niet persé allemaal hoeft te gebruiken. Bij elke stap die je zet met de ‘Games’ ervaar je support en stabiliteit. Dit komt onder andere doordat de hiel en de neus van de schoen versterkt zijn. De schoen voorziet je van een aangename demping. De rubberen profielzool geeft je grip en is flexibel genoeg, waardoor de Diadora Game sneakers ook aan je eisen op het vlak van wendbaarheid voldoet.