Update! Morgen komt de exclusieve samenwerking uit tussen adidas en Jan Smit

Sneaker nieuws
Update! Morgen komt de exclusieve samenwerking uit tussen adidas en Jan Smit

UPDATE: Helaas voor alle Jan Smit fans bevat het onderstaande bericht, natuurlijk, een 1 april grap! Mochten jullie nou diep, diep teleurgesteld zijn door deze update dan adviseren wij om dit bericht massaal naar Jan zijn management en adidas door te sturen! Wie weet..

 

Het merk adidas gaat al even mee. Zo ook de carrière van Jan Smit! De Nederlandse zanger werd op jonge leeftijd al bekend als ‘Jantje’ Smit en veranderde later zelf zijn artiestennaam om meer volwassenheid uit te stralen. Die laatste wens zien we ook terug in de bijzondere samenwerking tussen het Duitse sportmerk adidas en de zanger. Voor de samenwerking heeft Jan Smit een, hoe toepasselijk ook, adidas Stan Smith uitgezocht. Er gaan zelfs geruchten dat het nieuwe album van de zanger via een QR-code op de inlegzool gratis te downloaden is!

Zoals we de adidas Stan Smith kennen is de schoen erg minimalistisch. Het kenmerkende groen heeft plaats gemaakt voor ‘Volendams’ blauw en de ‘Stan Smith’ tag op de hiel is vervangen voor ‘Jan Smith’. Een erg leuke knipoog naar de tennisser wiens naam gebruikt is voor het model  en de achternaam van Jan zelf. Verder zien we de naam van de Volendamse zanger op de hak staan in sierlijke letters en heeft de binnenkant van de schoen een subtiel bloemetje. De kicks worden morgen uitgebracht! Check hieronder waar je ze kunt bestellen:

adidas Stan Smith “Jan Smit”

adidas Stan Smith “Jan Smit”

JS7349 - Uitgekomen op 01-04-2021
Verkrijgbaar bij 0 winkel
€90.00